Senzaţie cu mariachi, karaoke şi heliu!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:13

Sâmbătă, 13 august, de la ora 20:30, în emisiunea "Nuntă cu suprize", Andreea Mantea îşi subţiază vocea cu heliu, iar Cove se metamorfozează în mariachi.

Andreea Mantea a fost martora unei nunţi cu specific moldovenesc, desfăşurată la Tazlău (Neamţ).

Mirii, Mihaela şi Andrei, au avut parte de un alai de poveste, cu vornic, călăreţi, zeci de căruţe împodobite şi legatul stâlpilor fiecărei case ivite în drumul însurăţeilor.   

Andreea Mantea   nu s-a sfiit să "fure" o căruţă şi să plece în căutare de apă rece, pentru ca apoi, revenită printre nuntaşi, să se amestece cu ei şi să dănţuiască   alături de un ansamblu popular local (una dintre surprizele oferite mirilor de Kanal D).
 


Pusă tot timpul pe şotii, Andreea a subtilizat un balon cu heliu din aranjamentele nuntaşilor pentru obţinerea unui moment   hilar. Cei din jur s-au amuzat copios la auzul vocii piţigăiate a vedetei, efect dobândit ca urmare a inhalării gazului din balon.   

Cove, hrănit   cu roşii şi pepene   pe DN1  

În tot acest timp, Cove încerca să impresioneze concurenţa la Braşov, la nunta   Andreei
şi a lui Cristian. Dar eforturile lui au părut într-o prima fază zădărnicite de ghinion, pentru că prezentatorul a fost blocat în trafic, pe DN1, în vreme ce mirii spuneau "Da!" în faţa ofiţerului stării civile şi îşi jurau apoi credinţă în faţa altarului. Flămând şi enervat de situaţie, Cove a apelat în cele din urmă la bunăvoinţa şoferului unei remorci   încărcate cu roşii şi pepeni pentru a-şi potoli foamea.


Ajuns cu chiu cu vai la restaurant, Cove şi-a luat revanşa cu brio devenind sufletul petrecerii.   Distracţia a culminat cu un moment special oferit de prezentatorul emisiunii "Nuntă cu suprize",   Cove   devenind, de dragul nuntaşilor,   un "mariachi" în toată regula.

Trupa Los Platanos, momentul de karaoke şi senzaţiile ţari la Parc Aventura au fost surprizele oferite de Kanal D şi de Cove mirilor Andreea şi Cristian din Braşov.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: