Senzație la Puterea dragostei: Jador și Mocanu s-au întors și rămân în competiție! Mocanu deja a pus ochii pe o fată!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 16 nov 2020, 18:12
Bogdan Mocanu și Jador s-au întors la Puterea dragostei
Sursa: captura video Kanal D

Bogdan Mocanu și Jador s-au întors la Puterea dragostei! Cei doi au făcut un anunț care le-a entuziasmat pe fete.

"Unul din noi o să rămână, dar nu știm care. Probabil Bogdan. Peste o săptămână vine celălalt", a spus Jador.

Așa cum prevede regulamentul, unul dintre Jador și Bogdan Mocanu va rămâne în casă, urmat de celălalt. Așadar, în curând îi vom vedea pe amândoi la Puterea dragostei sezonul 3, refăcându-se una dintre cele mai mari prietenii din casă.

Jador și Bogdan Mocanu au fost prezenți în toate sezoanele Puterea dragostei, în primul sezon Mocanu câștigând competiția.

Jador a făcut și el senzație, însă cariera l-a împiedicat să se mai întoarcă în sezonul 2, după ce intrase în casă în prealabil. Povestea lui cu Ella, însă, a atras foarte tare atenția sezonul trecut.

Pe cine place Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu s-a despărțit definitiv de Andra, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea dragostei dezvăluind că o place pe Aya, fosta iubită a lui Akebono.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu: Dar ce e cu liniștea asta, ce e vibe-ul ăsta?

Adriana: Am avut un conflict cu Aya.

Îi place foarte mult de tine, vrea o relație cu tine(...) Nu e niciun secret, dar nu vrea să recunoască

Bogdan Mocanu: Măi, hai să lămurim, să nu se înțeleagă greșit. Mi-a zis Jador de ea, că e o fată care e drăguță și am văzut-o și eu. Da, e drăguță.

Bogdan Mocanu și Jador au abordat și subiectul despărțiri lui Mocanu de Andra.

Cineva a spus că Mocanu s-a despărțit de ea pentru Jador, însă cântărețul a negat. "S-a despărțit că nu e bună pentru el și i-am zis asta", a spus Jador.

Citeste si: Cine este barbatul care a venit cu flori si cu patratelele la vedere la usa Biancai Comanici? Imaginile ''fierbinti'' care spun TOTUL

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.