Senzatie la "Vrei sa fii milionar?". Si-a sunat tatal la intrebarea pentru 1 milion de dolari, insa nu pentru a-i cere ajutorul! Vezi aici ce i-a spus VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

"Vrei sa fii milionar?" este un concurs in cadrul caruia te poti imbogati peste noapte. Odata ce ajungi la intrebarea finala, care iti poate aduce premiul cel mare, tensiunea este maxima.

Insa un tanar care a participat la varianta din Statele Unite a jocului a avut o tarie de caracter si un sange rece iesite din comun.

 

Intrebarea pentru un milion de dolari la care tanarul a trebuit sa raspuna a fost: "Care dintre presedintii Statelor Unite a aparut in seria TV Laugh-In?".

 

Variantele de raspuns au fost Lyndon Johnson, Richard Nixon, Jimmy Carter si Gerald Ford. Zambitor,

tanarul a ales sa apeleze la o varianta ajutatoare si a cerut ca tatal sau sa fie sunat.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Imediat ce acesta a intrat in legautra directa, barbatul nu i-a citit intrebarea, pentru a-i solicita o parere referitoare la raspunsul corect.

 

In schimb, i-a spus cu o siguranta maxima: "Tata, nu am nevoie de ajutorul tau! Te-am sunat ca sa te anunt ca voi castiga milionul de dolari".

 

Sala a izbucnit in urale si aplauze. Tanarul a ales varianta castigatoare, Richard Nixon, care i-a adus un milion de dolari in cont.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.