SENZATIONAL. Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2020, 11:50

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la 5 ani si jumatate de inchisoare pentru santaj! Politistii n-au asteptat sa se predea.

S-au dus la vila sa din cartierul Primaverii si l-au dus, in catuse, la penitenciar! Ne-a lasat saraci si naivi, cu speranta ca nu ne va gasi mai de rau de atat! Inainte ca Dan Diaconescu sa paraseasca vila din cartierul Primaverii, unul dintre angajatii sai i-a adus bagajele la masina politistilor. Doua valize de mari dimensiuni in care Diaconescu si-a ingramadit haine de schimb si cateva carti.

Din masina care il duce spre penitenciarul Rahova, Dan Diaconescu ne face semne! Chiar daca nu mai zambeste si mainile ii sunt incatusate, ne arata ca totul este ok! Vorbele lui Dan Diaconescu de pe blogul personal au devenit realitate mai repede de cat se astepta.

Lunga si intortocheata, mai ceva ca elucidarea disparitiei Elodiei, este povestea dosarului care il duce pe Dan Diaconescu dupa gratii.

Totul incepe in 2009. Un primar dintr-o comuna aradeana, Zarand, pe numele ei, se vede implicat intr-un scadal cu materiale compromitatoare. Acuzele spun ca DD, cel mai vehement realizator tv, i-ar fi cerut primarului 200 de mii de euro in schimbul discretiei sale. Si chiar ar fi primit o parte din bani prin Doru Parv colaborator al OTV, supranumit Clarvazatorul, condamnat si el, astazi, in acelasi dosar.

##VIDEO133795##

3 zile a ramas Dan Diaconescu in arest preventiv in 2010, zile care i se vor scadea din pedeapsa primita astazi. Dan Diaconescu a devenit celebru si bogat dupa ce si-a facut propria televiziune. Iar subiectul cu disparitia Elodiei i-a adus rating, celebritate, bani si popularitate.

Masinile lui Dan Diaconescu rivalizeaza doar cu iahtul sau de 21 de metri lungime. Vasul, botezat, sugestiv, OTV, este stationat in portul din Monte Carlo, locul preferat de vacanta al „moderatorului poporului”.

A plecat de jos, tocmai din Caracal, dar a ajuns departe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca astazi este incarcerat, Dan Diaconescu nu s-a ferit niciodata sa-si arate bunastarea.

Si-a luat limuzine de lux, avea grija ca la fiecare aparitie sa poarte pantofi si haine extrem de scumpe, dar un episod l-a scos din tipare. Momentul in care a incercat sa cumpere, cu banii jos, Oltchim-ul.

Afacerea s-a terminat, insa, fara reusita pentru Dan Diaconescu! Acum a ajuns dupa gratii. Magistratii l-au gasit vinovat pentru santaj si l-au condamnat definitv la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

 

 

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.