SENZATIONAL! Imagini cu noul videoclip al lui Salman Khan

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:41

In sfarsit a aparut! Si noi avem imaginile! Cine spune ca faimosul Salman Khan a venit in Romania doar pentru frumoasa Iulia Vantur?

##VIDEO96817##Vedeta de la Bollywood a avut foarte mult de munca in tara noastra. Avem imagini senzationale! Nu, nu e vorba, Doamne fereste, de imagini care s-o faca sa planga pe Iulia noastra. E doar videoclipul de prezentare pentru filmul pe care Salman Khan l-a facut la Sibiu.

Videoclipul este aproape in intregime filmat in centrul vechi din Sibiu si in imprejurimile orasului. A fost o munca dificila, pentru ca starul de la Bollywood a avut mult de furca pana sa scape de paparazzi.

Cat priveste melodia, aceasta va fi coloana sonora a filmului Jai Ho. Salman Khan si partenera sa din film, Daisy Shah au dansat imbratisati in plina strada pe Podul Minciunilor din centrul Sibiului, special impodobit de sarbatoare. In videoclip, Salman pare extrem de tandru cu partenera sa din film. Chiar daca o ia in brate, o atinge si aproape ca o saruta, noi speram ca scenele sa n-o fi suparat prea tare pe Iulia Vantur.


Nici n-ar avea de ce. Timp de o saptamana, cat a petrecut in Romania, actorul nu prea a avut parte de liniste. Mai cu seama, din cauza frumoasei romance. Paparazzi au stat tot timpul pe urmele lor si au avut ce filma! Blondina noastra i-a facut o vizita starului la hotelul in care acesta era cazat in Sibiu.

Vedeta TV a fost fotografiata cand iesea din locul cu pricina, insotita chiar de soferul lui Salman Khan.
Si asta nu a fost singura intalnire. Inainte sa se intoarca in India, Salman Khan a venit si in Bucuresti. Nu a stat la hotelul de cinci stele unde avea rezervata o camera, ci a preferat sa se odihneasca in apartamentul Iuliei.

Echipa Wowbiz i-a surprins fix cand cei doi tocmai plecau. Nu au dorit sa faca niciun comentariu si s-au urcat repede in bolidul de lux care ii astepta la scara.
O relatie apropiata sigur au, dar o legatura amoroasa nu a fost niciodata confirmata de cei doi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii