Serban Huidu a fost implicat intr-un grav accident rutier - Doi morti si cinci raniti!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:23

Serban Huidu a fost implicat intr-un accident rutier grav in urma caruia doua persoane au murit, iar alte cinci sunt ranite. Accidentul s-a petrecut, duminica, 16 octombrie in jurul orei 11:55 la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus pe DN1, conform Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisar-sef Liviu Naghi coliziunea a fost provocata de prezentatorul Serban Huidu, care se afla la volanul masinii ce a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

 

Prezentatorul TV se afla in masina cu sotia si cei doi copii, iar in urma impactului si-au pierdut viata soferul Daciei Logan- un barbat de 65 de ani si o femeie de 54 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta soferului.

 

Membrii familiei lui Serban Huidu au suferit diverse traumatisme in urma accidetului si au fost transportati la Spitalul Judetean Brasov, dar sunt in stare stabila.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Se pare ca ghinionul il urmareste in continuarea pe Huidu, in conditiile in care pe data de 29 decembrie 2010 realizatorul TV

a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie din apropierea statiunii austriace. In momentul de fata Huidu face exercitii fixice de recuperare.

 

 

Taguri: