Șerban Huidu, despre anul fatidic care i-a schimbat viața: „Viața mea e de povestit din multe puncte de vedere”

Autor: Diana Ghita

Cum a trecut Mihai Huidu peste cele două accidente 

Sursa: Captură YouTube

Renumitul realizator de radio și de televiziune, Șerban Huidu, a fost invitat în cadrul podcastului „Fain & Simplu”, moderat de Mihai Morar.

Cu o carieră impresionantă în spate, Șerban Huidu este o figură emblematică din lumea radioului și a televiziunii. Însă, cariera lui îndelungată a presupus și multe provocări, acestea venind, mai ales, după cele două accidente suferite de el.

Cum i-au schimbat viața lui Șerban Huidu cele două accidente

În cadrul interviului cu Mihai Morar, realizatorul TV a dezvăluit că viața lui profesională a fost afectată semnificativ de accidentul pe care l-a avut la schi, dar și de accidentul rutier dintre Predeal și Brașov, care s-au întâmplat la o diferență de

circa un an.

De asemenea, și relația lui cu Mihai Găinușă a avut de suferit din cauza acestor evenimente nefericite, întrucât acesta îl învinovățea pe Șerban Huidu de faptul că și-a pierdut dicția, deși nu era vinovat direct de acest lucru.

Citește și: Șerban Huidu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro! Motivul din spatele deciziei lui: „Nici cât negru sub unghie n-au contat”.

„Nu-mi dau seama de ce e așa supărat, poate o să-i treacă.(...) Era îndreptățit să considere a fi o problemă reală dacă evenimentele din viața mea erau făcute cu intenție. Până la urmă a fost un accident la 78 la oră și o cădere pe o pârtie de schi încercând să evit niște copii.

În primul rând a avut o problemă asupra mea, uite cum vorbesc, din cum vorbeam eu, dar e greu să consideri vinovat un om care a avut două accidente apropiate.

Trebuie să te gândești, în primul rând, la el”,  povestește Șerban Huidu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Șerban Huidu consideră că are o viață de poveste

Realizatorul TV explică faptul că această tipologie de oameni nu vede realitatea așa cum este ea, cu întâmplări neașteptate care țin de soarta oricui și care nu pot fi controlate în niciun fel, indiferent de statutul pe care îl ai.

„Norocul și ghinionul nu pot fi antrenate, poți fi pregătit, poți să iei un tren, poți să nu-l iei, să regreți, dar, în general, soarta nu are nicio legătură cu entertaining-ul ăsta mintal.

Este pur și simplu soartă, așa cum am avut foarte mult noroc în viață, am avut și ghinion”,  mai spune Șerban Huidu. 

Citește și: Șerban Huidu, despre accidentul în care au murit 3 oameni! Cum a reușit să treacă peste acest eveniment cumplit

Însă, cu toate acestea, bărbatului nu îi pare rău pentru nimic, bucurându-se că a reușit să treacă cu bine peste evenimentele mai puțin bune din viața lui.

„Până la urmă, viața mea e de povestit din multe puncte de vedere, și cum a început, și cum a urcat, și cum a căzut, și cum n-am murit”,  adaugă omul de radio.