Serban Huidu mai are de platit? Sotia soferului ucis isi cere drepturile! Iata ce marturii CUTREMURATOARE a facut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 21:45

Pentru prima data de la accidentul produs de Serban Huidu sotia uneia dintre victime a acceptat sa vorbeasca si sa isi strige durerea.

Elena Baloc, sotia soferului care a murit in groaznicul accident, a povestit clipele de groaza prin care trece de cand si-a pierdut sotul.

Pe 16 octombrie 2011 Stefan Baloc s-a urcat in masina mortii si a pierit intr-un mod tragic. Femeia a aflat de moartea sotului sau abia dupa 6 ore de la producerea accidentului, de la niste jurnalisti. Nu i-a venit sa creada!

Barbatul cu care a fost casatorita 34 de ani a murit pe loc in urma accidentului.


Tot ce mai vrea acum Elena Baloc este sa se faca dreptate si Serban Huidu sa plateasca mai ales ca, potrivit spuselor ei, expertizele sunt de partea victimelor.

Durerea femeii este ca Serban Huidu nu era la prima abatere si crede ca Politia trebuia sa ia masuri din timp. Groaznicul accident s-a petrecut la iesirea din Timisul de Sus, pe drumul dinspre Predeal spre Brasov. Serban Huidu era in autoturism cu sotia si cei doi copii ai lor.


Specialistii spun ca tragedia s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, iar astfel Serban a intrat pe contrasens.

In urma impactului au murit 3 persoane, dintre care 2 pe loc. A fost o moarte violenta, cauzata de hemoragii interne si externe consecutive, in principal din cauza rupturilor de organe interne.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.