Șerban Huidu, mărturisiri neașteptate despre presupusa relație cu fosta "bebeluşă" Ioana Petric! „Era foarte apropiată de mine și de familia mea!”

Author: Ana Filip

Șerban Huidu este unul dintre cei mai controversați realizatori de televiziune din România! Acesta a vorbit despre presupusa relație cu fosta "bebeluşă" Ioana Petric! „Stătea într-un apartament care era al meu!”

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți dar și controversați oameni de radio și televiziune din România, atât pentru emisiunile de succes realizate de-a lungul carierei sale, cât și din cauza accidentelor prin care a trecut în urmă cu mulți ani, care i-au marcat viața.
Șerban Huidu a devenit celebru în spațiul public din România că prezentator de radio și televiziune, însă cele mai mari reușite le-a trăit în perioada în care a prezentat o emisiune de tip pamflet alături de colegul lui de breaslă Mihai Găinușă, până în anul 2014, când acesta din urmă a decis

să se retragă din proiect.

Șerban Huidu, mărturisiri neașteptate despre presupusa relație cu fosta „bebeluşă” Ioana Petric

Noutățile introduse odată cu emisiunea de satiră au fost dansatoarele pe care Șerban Huidu le-a numit „bebeluşe”. Delia Florea era bebelușa brunetă, iar Oana Ioniță era bebelușa blondă. Acestora li s-au alăturat pe parcurs alte dansatoare, printre care și Ioana Petric. Încă din prima ediție a emisiunii Șerban Huidu a lansat replica: „Bebelușelor, dans!” Frumusețea și talentul lor au fost și sunt admirate dar au dat naștere și la tot felul de scenarii în presă.

Unul dintre ele făcea referire la faptul că între Șerban Huidu și Ioana Petric ar fost mai mult decât o relație strict profesională, mai ales că în timp, Ioana a fost provomată în rolul de coprezentator. De altfel, aceștia au și fost fotografiați împreună într-un restaurant iar acele imagini au alimentat zvonurile potrivit cărora ar fi avut o relație amoroasă deși amândoi au negat acest lucru.

Invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Șerban Huidu a lămurit acest aspect despre care presă a scris cu ceva vreme în urmă și a mărturisit că între el și colegă lui Iona Petric a există doar o relație profesională și de prietenie. Mai mult decât atât realizatorul TV a subliniat că a privit-o mereu că pe propria lui fiica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Credeam că urmează ceva mai roșu, dar o să lămuresc și cu Ioana și cu bebelușele! Cred că bebelușele nu plac unei categorii destul de mici de pudibonzi care au zis că în spatele acestei emisiuni în care sunt drepte moravuri stau niște bebelușe care chiar asta fac... dansează pe masă! Bebelușa Ioana Petric a făcut Dreptul la Stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la universitate de Stat și lucrează în Cronică de 16 ani! Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat

un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul! Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școală! Stătea într-un apartament care era al meu! Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu
am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi că fiind fata ta!”,
a spus Șerban Huidu.

Citește și: Ce vârstă are Șerban Huidu și care este meseria de bază a cunoscutului realizator de televiziune

Citește și: Șerban Huidu familie. Cine este și cu ce se ocupă soția lui Șerban Huidu și câți copii are realizatorul de televiziune