Șerban Huidu: o carieră de succes presărată cu scandaluri. Motivul pentru care a cerut ca o pârtie de schi să fie modificată

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 26 oct 2023, 00:30

Șerban Huidu 

Sursa: https://www.facebook.com/serbanhuidu.ro/?ref=page_internal

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de radio și televiziune din România.

Șerban Huidu este unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi realizatori de televiziune și radio. De-a lungul timpului a atras numeroși admiratori, dar și multe antipatii.

Cine este Șerban Huidu

Șerban Huidu este cunoscut publicului din România pentru emisiunile pe care le moderează, atât în televiziune cât și la radio.

S-a născut pe data de 16 iulie 1976, în București  și a absolvit Facultatea de Economie Generala din cadrul ASE București.

Șerban Huidu și-a descoperit pasiunea pentru mass-media în timpul facultății, când s-a angajat la un post de radio bucureștean unde, timp de 6 luni, a lucrat gratis, învățând cum stă treaba cu butoanele, căștile și microfonul. Acolo i s-a spus pentru prima oară că ar fi “cârcotaș”.

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Mai ales după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”

În anul 1995, acesta s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea “Cronica Cârcotașului”, un pamflet la adresa politicienilor vremii, iar din 1999 Șerban a debutat în televiziune în calitate de prezentator, iar în 2000 a lansat, împreună cu Mihai Găinușă, “Cronica Cârcotașilor”.

Șerban Huidu a fost un răzvrătit încă din adolescență și nu s-a schimbat prea mult, pasiunea lui pentru AC/DC nemaifiind demult un secret.

Are acasă o întreagă colecție de albume, postere, reviste și fotografii cu idolii lui din acea vreme.

În prezent, este căsătorit cu Cristina și împreună au doi băieți, Rareș și Mircea. Cei doi Huidu sunt nași de căsătorie ai lui Mihai Găinușă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prezentatorul TV este suporter al echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Iubește în același timp baschetul, fotbalul, automobilismul, hard-rock-ul, lalelele, diamantele, micii, ciorba de burtă, muntele și marea.

Șerban Huidu a intrat în vizorul a mai multor vedete din România de-a lungul timpului

Îndrăgitul realizator TV, Șerban Huidu, a fost implicat în mai multe scandaluri cu diverse vedete din România, reușind astfel să atragă atât admiratori, dar și numeroase antipatii. Printre cele mai cunoscute dintre acestea fiind războiul cu Mircea Badea și Mihai Bendeac.

Șerban Huidu a cerut modificarea unei pârtii de schi

În decembrie 2010, Șerban a fost implicat într-un accident de schi în care era să își piardă viața. Prezentatorul se afla în vacanță alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom, acesta fiind transportat de urgență la spital cu hemoragie craniană.

A stat mai mult timp în comă indusă, dar a reușit să depășească cu bine acest episod.

Citește și: Romanița Iovan, interviu emoționant, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

La scurt timp, Huidu a cerut modificarea pârtiei unde era să moară. Șerban Huidu a declarat că: “…puțină lumea știe că după accidentul din 2010, de la schi eu, am fost la pârtie când abia puteam merge și am vorbit cu cei de la pârtie să pună o protecție în jurul prăpastiei. Le-am zis că am două variante: să-i dau în judecată și să pun eu protecția aia sau să o pună ei și să nu-i dau în judecată. După două luni, au refăcut totul, m-au chemat și mi-au arătat. Astea sunt lucrurile care trebuie să rămână în urmă unor accidente sau incidente de genul ăsta.”

Sursă: ziare.com

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.