Șerban Huidu, o nouă lovitură cruntă. Prezentatorul TV a fost nevoit să ajungă de urgență la spital. Care este, de fapt, motivul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 05 sep 2023, 12:12

Șerban Huidu

Sursa: Facebook- Șerban Huidu

Realizatorul Șerban Huidu a ajuns de urgență la spital, după ce tatăl său a căzut pe scări. Acesta pare a fi urmărit de ghinion.

Șerban Huidu poate fi considerat un adevărat ghinionist, după ce a avut parte de mai multe accidente tragice, în ultimii ani.

Tatăl lui Șerban Huidu a ajuns de urgență la spital

Șerban Huidu a trecut prin momente delicate, după ce tatăl lui a căzut pe scări și a ajuns de urgență la spital. Incidentul a avut loc la locuința fostului politician din Vâlcea.

Din fericire, în urma unor investigații amănunțite, acesta a putut pleca acasă.

Citește și: Ce contribuție a avut Șerban Huidu în cariera lui Mihai Mărgineanu: „Șerban și ceilalți prieteni ai mei au avut un aport maxim”. Artistul a recunoscut totul în fața lui Denise Rifai

Tatăl lui Șerban Huidu s-a ales doar cu câteva vânătăi și zgârieturi, însă nimic serios.

Acesta se află la București, acolo unde locuiește la fiul mijlociu, Vlad și cu soția acestuia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Da, este adevărat, am tras o căzătură zdravănă, dar nu se întâmplă nimic.

M-am cam speriat, atât. Am și eu o vârstă, te refaci mai greu după lovituri. Din fericite sunt bine, am avut noroc, putea să fie mult mai rău”, a declarat Florin Huidu, în exclusivitate, pentru  CANCAN.RO.

Șerban Huidu pare urmărit de ghinion

În ultimii ani, realizatorul TV s-a confruntat cu mai multe momente de cumpănă, iar mulți ar spune că este urmărit de ghinion.

Șerban Huidu a fost nevoit să treacă peste decesul mamei sale, dar și de accidentul suferit la ski, în urma căruia a intrat în comă.

Citește și: Șerban Huidu a dezvăluit dacă are din nou permis de conducere și dacă a mai condus după cumplitul accident în care a fost implicat în urmă cu 11 ani! „Nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar”

Printre cele mai dificile momente se numără și accidentul de mașină, soldat cu decese. Blamat de opinia publică și urmărit parcă de ghinion, Șerban Huidu a găsit mereu puterea și tăria necesară pentru a merge mai departe în viață.

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri neașteptate despre presupusa relație cu fosta "bebeluşă" Ioana Petric! „Era foarte apropiată de mine și de familia mea!”

Problemele nu au lipsit nici la muncă pentru Șerban Huidu, acesta având mai multe neînțelegeri contractuale cu postul TV pe care îl reprezintă și la care nu vrea să renunțe. Acesta nu a vrut să dea mai multe detalii în legătură, însă susține că nu va renunța la realizarea emisiunii care l-a consacrat.

 

Taguri: