Serban Ionescu LUPTA in continuare cu boala! Actorul a fost internat intr-o clinica din Berlin

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:11

Chinurile nu s-au terminat pentru Serban Ionescu, care lupta in continuare cu boala care il macina de un an de zile.

Claudiu Bleont, un apropiat al actorului, a declarat ca acesta se afla in prezent internat la o clinica din Berlin. Anterior Serban Ionescu a fost internat intr-un spital din Munchen, insa medicii au decis transferarea acestuia in capitala Germaniei.

 

"Serban se afla in Germania la tratament, la analize, intr-un spatiu unde se studiază de mai mult timp boala lui. El a fost mutat de la München la Berlin", a declarat Claudiu Bleont.

 

El a adaugat ca Serban Ionescu este tratabil si ca medicii cauta cea mai buna varianta si incearca sa gaseasca un tratament special pentru cazul lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

"E tratabil si medicii

cauta variante. Orice situatie are mai multe variante de a fi negociata, deci se cauta cel mai bun tratament special pentru cazul lui. E un drum dat lui si pentru noi, si pentru cei apropiati lui, si pentru prieteni, e o poveste", a spus Claudiu Bleont.

Serban Ionescu a fost diagnosticat, in urma cu aproape un an, cu borelioza, o boala grava provocata de intepatura unei capuse.

 

Borelia Garini este supranumita "boala cu 1.000

de fete", pentru ca in spatele ei se ascund multe alte afectiuni. Boala ataca membrana neuronala, mielina, afectând astfel muschii si alte organe.