Serban Ionescu: “Ma simt prizonier in propriul meu corp” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:03

Magda Catone: “Multumim lui Dumnezeu ca lumea este atat de saritoare.” declaratii incendiare, exclusiv in emisiunea “Drept la tinta”

in emisiunea “Drept la tinta”, moderatorul emisiunii Madalin Ionescu a readus in discutie problema grava de sanatate pe care o are actorul Serban Ionescu. Despre cumplita boala a sotului ei dar si despre solidaritatea de care au dat dovada romanii, Magda Catone marturiseste: “Multumim lui Dumnezeu ca lumea este atat de saritoare” marturiseste actrita. Intrebata fiind despre “problema divortului” si felul in care este resimtit acum de Serban Ionescu, in aceasta perioada cumplita, Magda Catone marturiseste: “Am avut episodul cu divortul pe care nu mai pot sa il administrez, nu mai pot sa il gestionez (…)  Suferinta asta nu
i-o poate lua nimeni si s-a suprapus cu boala.”
In platoul emisiunii s-au aflat Marilena Chelaru si Claudiu Bleont, colegi de breasla cu Serban Ionescu.  Claudiu Bleont a vorbit despre cumplita suferinta prin care trece actorul: “Sunt prieten cu ei de o viata, cu Magda si cu Serban, de 30 de ani. Am inceput, intr-un fel, impreuna. Am fost de cateva ori la el (S.Ionescu – n.n.). M-am dus sa-l sprijin sau sa ii dau energie, dupa care am plecat eu moale, dupa aceasta intalnire (…). 
A avut o replica care m-a cutremurat si m-a facut sa ma gandesc si la conditia mea de om, de muritor: “Ma simt prizonier in propriul meu corp”.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.