Seredinschi, interpretul lui Sky in cel mai indragit musical din Romania, „MAMMA MAI!”, pastreaza si acum un cadou special primit de Craciun, in copilarie: chitara tatalui sau!

Editor Web: Raluca Vitu Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 dec 2018, 08:53
video Foto(6)

Pentru Sebastian Seredinschi, interpretul lui Sky în cel mai îndrăgit musical din România, „MAMMA MAI!”, nu există Crăciun fără sarmale.

 „Clar, este mirosul care îmi aminteşte cel mai mult de această sărbătoare”, spune Sebastian, amuzat. Totodată, artistul declară că, încă din copilărie şi până în prezent, Crăciunul înseamnă adunarea întregii familii în jurul mesei, timp petrecut cu cei dragi şi cadouri. 

 

El îşi aminteşte cu nostalgie şi de cele mai frumoase surprize ale lui Moş Crăciun:  o maşinuţă cu telecomandă pe care a demontat-o să vadă cum funcţionează, dar şi o mini chitară pe care o are şi acum.

„Acesta este şi cadoul pe care l-am păstrat, are o valoare sentimentală foarte mare pentru mine. Este chitara cu care tatăl meu a cântat când era pionier, la multe concerte din vremea aceea”.  

Artistul va încheia acest an în forţă, mai ales că pe 28 decembrie el va fi prezent la Sala Palatului, în ultima reprezentaţie „MAMMA MIA!” din acest an. Până la spectacolele de anul viitor, Seredinschi îi invită pe toţi să vadă cea mai frumoasă poveste, mai ales că acesta este şi un cadou special de sărbători.

„Nu rataţi spectacolele lunii decembrie, pe 23 la Craiova şi pe 28 la Bucureşti! MAMMA MIA chiar poate fi un cadou extraordinar în luna decembrie, pentru că este un motiv bun să-i aduni pe toţi cei dragi şi să vă bucuraţi împreună de această poveste minunată”.

 

 

Taguri: