Serenay Sarikaya din serialul "Yaman" isi mentine frumusetea cu retete preluate de la mama sa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Castigatoare a titlului "Miss Turkey Universe" editia 2010, Serenay Sarikaya, interpreta personajului Mira din serialul “Yaman”, difuzat la Kanal D, este o adepta a frumusetii naturale.

Pentru ca filmarile la serial ii ocupa cea mai mare parte zilei, Serenay merge rar la saloanele de cosmetica. Ea insasi spune ca foloseste, acasa, retete care au fost probate, in timp, de mama sa, Umran Sarikaya.

Intre cele doua, mama si fiica, exista o legatura stransa, lucru vizibil si in fotografiile care le infatiseaza impreuna, la o sesiune de shopping, in vara, la un centru comercial din Istanbul.



De altfel, mama vedetei, care are picioare tonifiate si o silueta care le-ar face invidioase pe tinerele de 25 de ani, si-a atras o multime de complimente: “Arata chiar mai bine decat fiica ei”, au comentat cativa forumisti, dupa aparitia fotografiilor cu ea si Serenay, pe un site din Turcia.

Serenay Sarikaya isi incepe ziua cu doua pahare mari de apa baute pe stomacul gol si o masca de argila aplicata pe fata.
Ea spune ca aceasta reteta este preluata de la mama sa, care i-a probat, in ani, eficienta.

Pe Serenay Sarikaya o puteti vedea in rolul Mira din serialul “Yaman”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.