Serenay Sarikaya, fata bogata din serialul Yaman, traieste simplu si frumos in viata reala!

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Serenay Sarikaya, cea care o interpreteaza pe Mira, fata cu nume de stea din serialul “Yaman”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se bucura de aprecierea a milioane de fani.

Postarile de pe retelele de socializare sunt apreciate in numar mare de cei care o urmaresc si ii pretuiesc munca si calitatile de actrita.

In ciuda faptului ca este o actrita faimoasa, Serenay Sarikaya sties a se bucure de lucrurile marunte din viata ei. Recent, actrita a postat pe un cont de socializare poze in care apare alaturi de cainele ei, pe plaja, ori bucurandu-se de un mic dejun, undeva, intr-un cadru rustic, la tara.



Actrita din serialul “Yaman” nu a scapat neatinsa de trendul pozelor selfie, astfel ca, in pauzele intre filmarile productiei “Yaman”, aceasta isi bucura fanii cu poze de pe platoul de filmare.

Pe Serenay Sarikaya o puteti vedea interpretand-o pe Mira, cea care s-a indragostit nebuneste de Yaman, baiat sarman de la periferia orasului Istanbul, in serialul “Yaman”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.