Sergen are un șoc când o găsește pe Azra la hotel, în locul amantei sale. Vizionează episodul 6 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Vizionează episodul 6 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 6 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 6 al serialului „Tablou de familie”?

În timp ce se confruntă cu durerea de a se regăsi într-una dintre situațiile cu care s-au confruntat de ani de zile clientele ei, Azra pornește pe urmele secretelor soțului ei.

Clienta ei, Süreyya, o ajută să asculte mesajele vocale de pe telefonul lui.

Pe lângă durerea trădării, Azra se confruntă și cu umilință când toți colegii și cunoscuții ei vorbesc despre asta.

În plus, deși nu vrea să fie aproape de Yildirim într-un moment în care este atât de sensibilă și vulnerabilă, fiindcă el o avertizase în privința lui Sergen, între cei doi apar unele conflicte.

Sanem află că Colpan i-a trimis bani lui Faruk în toți acești ani. Ea este cel mai mare sprijin al lui Colpan și o încurajează că vor salva firma de la faliment. Faruk îi spune lui Colpan că s-a întors să se împace cu fiicele lor pentru că este pe moarte. Jale, iubita lui Sergen se întoarce în oraș. Ea îi trimite bărbatului un mesaj vocal în care îi spune că îl așteaptă la hotel.

Azra ascultă mesajul și merge acolo. Sergen este șocat când Azra îi deschide ușa camerei de hotel, în care era așteptat de iubita lui.

Citește și: Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 6 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri. Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri.

Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.