Sergen este șantajat și riscă ca numele lui să apară în ziar după ce a folosit un site pentru relații extraconjugale . Vizionează episodul 4 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Vizionează episodul 4 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 4 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D marți, 2 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 4 al serialului „Tablou de familie”?

Colpan le cere lui Azra și lui Sanem să nu îi spună lui Guneș că tatăl lor s-a întors pentru bani și nu le dă nicio explicație în legătură cu motivul pentru care a mințit că a murit dar le cere să aibă încredere în ea, fiindcă a făcut-o pentru binele

lor. Sanem își dă seama că firma lor este în pragul falimentului.

Azra se concentrează asupra muncii sale cu un nou caz. Un site numit “Camera ascunsă”, care este folosit pentru relații extraconjugale, este atacat cibernetic și numele utilizatorilor site-ului sunt expuse. Mii de nume, printre care și persoane celebre sunt pe listă. Colpan și Erman se pregătesc pentru multe cazuri de divorț care le vor aduce un câștig mare.

Sergen a folosit și el acel site. El și alți bărbați sunt șantajați pentru o sumă de bani și li se promite că numele lor nu va apărea pe următoarea listă care va fi publicată a doua zi. Sergen își vinde mașina și plătește suma cerută însă șantajistul nu se ține de cuvânt.

Yildirim află în ultimul moment că numele lui Sergen este pe a doua listă.

Azra află de la jurnaliști că numele soțului ei este pe listă.

Citește și: Gökçe Bahadır, despre serialul “Tablou de familie” și rolul încărcat de dramatism pe care îl interpretează

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 4 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Începând cu 27 iunie, Kanal D difuzează noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri.

Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Citește și: Motivul pentru care renumitul Settar Tanrıöğen, care a jucat până de curând rolul Abdullah în serialul „O dragoste” a părăsit distribuția! Iată ce se întâmplă în prezent cu marele actor

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.