Sergen, lovitură năucitoare pentru Azra. Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tablou de familie”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(7)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie”.

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “ Tablou de familie ”, difuzat la Kanal D, o regăsim pe Azra aflată în fața unor noi situații dramatice cauzate, în special, de relația cu Sergen, de care urmează a divorța.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Yiğit Kirazcı, actorul care interpretează rolul Yildirim în serialul "Tablou de familie"! Iată cât de frumoasă este fosta lui iubită și câți ani a durat relația lor

Sergen, lovitură năucitoare pentru Azra

Familia frumoasei avocate primește cu mare tristețe vestea că aceasta divorțează, iar copiii cuplului suferă teribil din cauza acestei decizii.

Jale continuă să îi facă viața un calvar avocatei Azra, și chiar va folosi informația că aceasta este însărcinată, în favoarea sa, pentru a-l păstra alături de ea pe Sergen.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

În plan profesional, Azra luptă neîncetat pentru a găsi modalitatea optimă prin care să o poată ajuta pe Melisa să scape de calvarul pe care îl trăiește în căsnicia cu soțul său, Koray, însă bărbatul va găsi, în mod neașteptat, noi oportunități care să îi “asigure” continuarea căsniciei alături de frumoasa artistă.

Citește și: GALERIE FOTO! Cod roșu de seducție! Yiğit Kirazcı, avocatul sexy din serialul "Tablou de familie", într-un pictorial incendiar

Ce se va întâmpla atunci când Sergen află că Azra este însărcinată și, ce lovitură va primi frumoasa avocată chiar în ziua procesului de divorț, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod captivant din serialul “Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.