Serghei Mizil dă sfaturi de viață băieților. Cum trebuie să se poarte bărbatul cu femeia, în viziunea lui

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iul 2023, 00:00

Serghei Mizil dă sfaturi de viață băieților. Cum trebuie să se poarte bărbatul cu femeia, în viziunea lui

Sursa: Facebook

Serghei Mizil a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Împreună cu Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, cei doi au abordat mai multe subiecte, atât despre prietenia care îi leagă, cât și despre momentele mai dificile prin care au trecut.

Serghei Mizil și Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, au venit la emisiunea Fiță cu Adiță ”. Serghei Mizil s-a reîntors, la cererea fanilor emisiunii, și a oferit un interviu cu ocazia zilei lui de naștere.

Cum se comportă un bărbat în fața nevestei, în viziunea lui Serghei Mizil

Serghei Mizil a fost întrebat cum ar trebui, în viziunea lui, să se comporte un bărbat vis-a-vis de soția sa.

Acesta susține că un bărbat adevărat face lucrurile diferit decât se întâmplă în prezent și îi sfătuiește pe băieții tineri să îi urmeze sfaturile.

„Să nu te știe cu nimic, să nu-ți știe banii și să nu aibă banii pe mână. Am o groază de prieteni care au pus, din diferite motive, banii la nevastă ”, a spus Serghei Mizil.

Citeste si: Radu Mazăre Jr. a făcut cele mai emoționante dezvăluiri din culisele vieții sale, la „Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! „Plângeam singur să nu fiu văzut de alții”

Cum s-au cunoscut Serghei Mizil și Migdale

Serghei Mizil și Migdale sunt prieteni de mulți ani și au foarte multe amintiri împreună. În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, aceștia au spus cum a început relație lor de prietenie.

„Ne-am cunoscut în vizită la penitenciar, unde domnul era cantonat. Era în vacanță, 19 ani a studiat. Eram pe arest la prima documentație, el mi-a spus că l-a prins cu niște făină în mașină și el îmi spune « Bă, nu sunt vinovat ». Și eu

i-am spus « Bă, nu ești vinovat, nu te apăra ». Dacă n-ai făcut nicio faptă, cum să te aperi?!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mă sună. « Bă, mi-a dat trei ani, m-a perpelit trei ani ». Și, în arestul poliției, pe vremea aia, noi veneam în fiecare seară cu lăutari, cu mâncare, cu băutură, cu nevastă-sa, fata lui era mică și mâncam și beam în

fiecare seară. Și fii-sa mică și îl întreabă « Unde ești, tată » și « țiganul la pește » și, când iese, ia un sac de pește”, a spus Serghei Mizil.

Migdale este fratele cunoscutului Fane Spoitoru, care s-a stins din viață în urma unor probleme de sănătate. Cei doi și-au adus aminte de momentele marcante ale vieții acestuia.

„A fost legendă, l-a împușcat, s-a dus, a luat sabia și l-a tăiat pe ălă”, a spus Serghei Mizil.

„Frat-miu a fost smardoi, nu cum se laudă aștia că mamă, în cinci secunde cade ăla jos. A fost smardoi cu calități”, a spus și Migdale.

Citeste si: Maurice Munteanu, mărturisiri despre cea mai dureroasă poveste de dragoste pe care a trăit-o: „Mi-am smuls părul”

„Mare caracter. Fane mi-a dat o lecție de viață mie. A mers la niște țigani acasă, pentru că el făcea pachete (ajuta lumea amărâtă). Și am mers acolo și ăia au zis că un copil mic avea SIDA și eu m-am  ferit să nu pun mâna, să nu vină în brațe și l-a luat Fane pe ăla în brațe, l-a pupat. Mi-a fost rușine”, a mai spus Serghei Mizil.