Serghei Mizil, declarații fără perdea în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Se teme sau nu acesta de moarte

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 sep 2022, 22:45

Serghei Mizil, declarații fără perdea în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Se teme sau nu acesta de moarte

Sursa: Instagram

Serghei Mizil a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Împreună cu Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, au vorbit despre mai multe momente prin care au trecut împreună. Cei doi au arătat că se înțeleg de minune.

Serghei Mizil și Migdale sunt invitații de săptămâna aceasta ai emisiunii „Fiță cu Adiță”. Aceștia au vorbit despre mai multe momente marcante ale vieții lor și și-au adus aminte cu plăcere despre evenimentele care îi leagă de atât timp.

Serghei Mizil nu se teme de moarte

Întrebat dacă se teme de moarte, Serghei Mizil a spus că nu o face, deoarece, în viață, nimeni nu va scăpa de acest moment și, prin intermediul tuturor acțiunilor pe care le-a făcut, a demonstrat acest lucru.

De asemenea, Migdale susține că Serghei dă dovadă de mult curaj, suficient cât să se bată cu moartea, deci niciodată nu se va confrunta cu acest sentiment.

„Ăsta se bate cu moartea”, i-a răspuns Migdale lui Adiță. „Nu! Tot trebuie să murim odată, nu? De la ce am făcut, dacă nu îmi era frică, nu făceam ”, a răspuns Serghei Mizil imediat.

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul. Primele imagini cu micuțul Iair, de la fericitul eveniment

„Vrei să spun ceva? Ăsta moare fericit”, a mai adăugat fratele lui Fane Spoitoru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Fii atent aici! Toți mă făceau țigan, țigan, țigan și, în băutura mea, zic «ce ești » și zic «cocalar » și

eram cu fraierul ăsta și îl întreb «cocalarii ăștia ce fac » și unul, român, «voi mâncați găini moarte », dar Migdale «voi le mâncați vii? ».

Migdale a avut viața pusă în pericol

Adiță i-a adresat o întrebare și lui Migdale: dacă a avut, vreodată, viața pusă în pericol. Acesta a răspuns afirmati v și a explicat întregul eveniment.

La final, fratele lui Fane Spoitoru a mărturisit că s-a ales și cu o condamnare.

„Da! Am fost împușcat. Pe timpul lui Ceaușescu, eram la o petrecere. Cei care m-au împușcat pe mine l-au împușcat și pe Fane. Înainte pe Fane și, după, pe mine. Am ieșit afară la un șpriț, ne cânta un lăutar.

Eu, de profesie, sunt mai milos, dau la cerșetori care văd că cerșesc, am băgat mână și i-am dat ăluia 100 de lei.

I-am dat 100 de lei la un cerșetor, mâncai, beai și plecai și cu taxiul. A trecut unul pe stradă și un fraier, cum face de fel, «ce faci, nene? »  și ia ceasul de la mână, eu neștiind chestia asta.

Citeste si: Exclusiv! Cine este, de fapt, medicul arab la brațul căruia se afișează mereu Anamaria Prodan: "Bebe îl cunoaște, prietenii mei îl cunosc, avem același anturaj"

Mă pomensc că vine unul să-mi dea cu ceva în cap și pun mâna și, după, mi-am dat seama că era soldat și mi-a dat în mână. Am căutat să fug și a tras după mine și m-a împușcat în picior. Mi-a dat patru ani și patru luni”, a povestit Fane.