Serghei Mizil și Gino Iorgulescu, în doliu! Un bun prieten al lor a murit chiar pe terenul de fotbal!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 oct 2022, 04:15

Mugurel Stancu (primul din stânga), alături de Cornel Dinu, Serghei Mizil și Gino Iorgulescu la Cotroceni

Sursa: sergheiniculescumizil.blogspot.com

Serghei Mizil și Gino Iorgulescu se află în doliu, un bun prieten al lor murind chiar pe terenul de fotbal.

Mugurel Stancu, bun prieten cu Gino Iorgulescu și Serghei Mizil, a murit în timp ce juca fotbal pe un teren sintetic al Bazei sportive Voința, pe care o dețin Ilie Năstase și Ciprian Marica, informează fanatik.ro.

Mugurel Stancu a colaborat cu Gino Iorgulescu în mai multe afaceri ale șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) și era un om de încredere al lui Gino Iorgulescu, pe lângă faptul că cei doi erau buni prieteni.

Mugurel Stancu avea 52 de ani. În tinerețe jucase fotbal la la juniorii lui Dinamo. Lui Mugurel i s-a făcut rău în timpul unei miuțe disputate pe un teren sintetic al Bazei Voința. Ambulanța a fost chemată de urgență, dar medicii sosiți la fața locului nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul lui Mugurel Stancu. Cel mai probabil acesta a suferit un atac de cord.

Mugurel Stancu a fost timp de ani buni administratorul firmelor deținute de Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu, printre care și lanțul de restaurante Trattoria Il Calcio, mai notează sursa citată.

Mugurel Stancu și Gino Iorgulescu au început să lucreze împreună în perioada în care actualul președinte al LPF era președintele clubului FC Național. După ce Gino Iorgulescu a preluat funcția de șef al LPF Mugurel Stancu a lucrat o perioadă la LPF, după care s-a întors la administrarea afacerilor din domeniul Horeca ale lui Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu.

Citeste si: EXCLUSIV! Vezi ce blestem a cazut peste Serghei Mizil si cum a ajuns sa aiba curtea plina de maidanezi!

A fost cu Gino Iorgulescu și Serghei Mizil la Cotroceni!

Prieten bun cu Gino Iorgulescu și Serghei Mizil, Mugurel Stancu i-a însoțit pe aceștia la Cotroceni, pentru o ceremonie, în perioada în care președintele României era Ion Iliescu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Fotografiile respective au fost publicate de către Serghei Mizil pe blogul lui.

Gino Iorgulescu și Serghei Mizil sunt unele dintre cele mai cunoscute persoane din România, primul fiind șeful LPF, iar Serghei fiind un binecunoscut personaj monden, care, mai ales, în ultima vreme, a tot apărut la emisiuni TV.

Serghei Mizil a lansat, alături de fiica lui, Anamaria, recent, o emisiune online. De altfel, după decesul lui Mugurel Stancu, Serghei și-a și anulat emisiunea online de ieri seară.

"Bună seara și mulțumim pentru prezență! Din păcate, din cauza unui eveniment nefericit în grupul de prieteni ai lui Serghei, nu putem susține live-ul din această seară. Mulțumim pentru înțelegere și revenim cu info despre următoarea sesiune", a fost anunțul apărut pe pagina de Facebook a lui Serghei Mizil.

Recent, Serghei Mizil și-a pierdut socrul și pe sora lui, Donca Mizil.

Citeste si: Serghei Mizil a refuzat să își plănuiască propria înmormântare: „Nu fac nicio groapă... Mă dau cu var să mă facă statuie”

 

 

Taguri: