Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Lavinia Medrea

Duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D, Serghei Niculescu Mizil va fi invitatul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.  

Serghei Niculescu Mizil, fiul demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil, este cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru titulatura de „beizadea comunistă” ce i-a fost atribuită.

Citește și: Cum arată și cine e soția lui Serghei Mizil? Secretul mariajului lor de peste 25 de ani

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De profesie pictor, Serghei Mizil a avut expoziții de artă atât în țară, cât și în străinătate. În ultimii ani, a explorat lumea actoriei și a reușit să-și extindă afacerile în sectorul imobiliar. Personalitate controversată, s-a remarcat de-a lungul timpului si prin limbajul “colorat” și stilul vestimentar inconfundabil. Serghei Mizil se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fiice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Cum arată soția lui Serghei Mizil! Cora Mizil este o prezență discretă, dar puțini știu cât de frumoasă este

“Care este cel mai scump tablou pictat de Serghei Mizil?”, “Ati vrut să-l împuscați pe Ceaușescu?”, “L-ați iertat pe Ion Iliescu pentru că v-a bagat tatăl la închisoare?”, “Cât de bogat sunteti?”, “Ce vă mai linisteste astazi?”  sunt doar cateva dintre intrebarile adresate lui Serghei Mizil in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata la 23:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.