Sergio, interogat de Andreea Mantea. Halucinant ce a spus concurentul: "Am vrut sa ma razbun, pur si simplu!"

Autor: L.S.
Actualizat: 26 apr 2020, 16:12

Sergio a venit in Gala Puterea dragostei si a fost interogat de Andreea Mantea despre postarile care au provocat un mare scandal. Ce a raspuns concurentul?

Dupa cateva minute de la intrarea in Gala Puterea dragostei, Andreea Mantea l-a interogat pe Sergio despre cele intamplate.

Va amintim ca Sergio a publicat pe retelele de socializare niste inregistrari audio, in care Catalin, concurent Puterea dragostei, vorbea foarte urat despre alti concurenti, baieti si fete. Sergio a facut inregistrarile premeditat, iar Catalin nu a stiut ca este inregistrat. Cand ceilalti concurenti l-au intalnit pe Catalin s-a declansat un razboi spontan care s-a terminat cu o bataie in care a intervenit stuff-ul si paza ca sa ii poata desparti pe baietii extrem de violenti.

Dar iata cum a decurs interogatoriul Andreei Mantea si ce raspuns HALUCINANT a dat Sergio:

" Mi-era foarte frica sa vin!", a spus Sergio.

"Si de frica tu stateai in hotel si faceai postari ilegale?", l-a intrebat ironic Andreea Mantea.

" Am decis sa le postez, impreuna cu fratele meu!", a inceput sa spuna adevarul Sergio.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Care e ideea cu postarile tale? La ce te-ai gandit?", a insistat Andreea Mantea.

"Am vrut sa ma razbun! Pur si simplu! M-au amenintat, m-au batjocorit, au ras de mine si am ajuns de acord cu fratele meu sa ii inregistrez si, daca s-ar ajunge sa postez acele inregistrari, le postez. Am vrut sa evit! Trei zile am asteptat, puteam sa o fac de la inceput daca asta voiam, dar am asteptat, am vazut cum decurge situatia, nu mi-a convenit si...", a fost raspunsul hlucinant al lui Sergio.

Iata materialul VIDEO in care Sergio raspunde nonsalant despre postarile sacandaloase:

Citeste si: Bomba s-a detonat! Andreea Mantea a spus ce s-a intamplat in casa dragostei: "Nu avem cum sa ascundem ce s-a intamplat, dar CNA-ul nu ne permite sa difuzam acele imagini"

Citeste si: Scandalul care nu se va uita niciodata! Andreea Mantea a descris altercatia violenta dintre Catalin si baieti!

Citeste si: Bianca si-a deschis sufletul: "Iertare ca nu ti-am ascultat sfaturile!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.