Sergio, noul concurent de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu celebrul actor Jason Momoa, protagonistul filmului "Aquaman"! Iata in ce ipostaze extrem de sexy a fost surprins carismaticul tanar!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 nov 2020, 04:20
video Foto(10)

Sergio a intrat recent in casa "Puterea dragostei" si a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea.

Sergio si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei" la inceputul saptamanii. Inca de cum a pasit in casa fetelor, acesta a facut furori cu fizicul lui. Sergio le-a incantat cu alura sa extrem de sexy.

Sergio are o carisma aparte, iar aspectul lui fizic duce cu gandul la celebrul actor Jason Momoa, protagonistul filmului artistic "Aquaman". Iata ipostazele in care seamana izbitor cu indragitul actor american:

Sergio este din Slatina, dar traieste in Italia. Are 24 de ani si este model. Traieste in Piacenta si a declarat ca a venit pentru Andreea Oprica.
"Imi place personalitatea si caracterul ei!", a spus Sergio.

Primul dans al lui Sergio a fost, evident, cu Andreea Oprica, iar fata a fost impresionata de faptul ca in casa a venit un pretendent la inima ei.

Usor emotionata, Oprica nu s-a lasat usor, ba chiar i-a spus lui Sergio ca il refuza. Baiatul sustine ca nu se lasa, iar Andreea pare ca va juca greu cartea seductiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Citeste si: Fernando, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce dezvaluiri a facut tanarul despre adevaratele prietenii din casa!

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", aparitie incredibil de sexy! Iata cum a fost surprinsa concurenta vara trecuta, la mare!

Sergio a refuzat sa dea mana cu Turcu, la intrarea in casa iubirii

Se pare ca Turcu si Sergio nu vor avea o convietuire usoara in competitia "Puterea dragostei". Cei doi sunt deja rivali, din cauza evenimentelor din trecutul Roxanei. Sergio este fratele unui fost concurent, pe care Turcu nu l-a tratat deloc cu respect.

"Turcu a avut de a face cu fratele meu, Italianul! Suntem mai multi frati! Chestia cu clipul cu Roxana....Orgoliul

nu ma lasa sa dau noroc cu el! Imi respect familia! Zic eu ca nu a procedat frumos Turcu! Fratele meu nu a vrut sa faca publice treburile astea. El o cunostea deja pe Roxana si cand a vazut ca Turcu injura de mama focului, nu a fost ok. Daca nu te bagai tu, nu se afla nici acum.", a precizat Sergio.