Serhat din serialul Promisiunea, transformare fizică spectaculoasă, la final de an! Iată cum arată celebrul Alp Navruz

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2023, 09:23
Serhat din promisiunea Foto(4)

Alp Navruz, pe platourile de filmare ale serialului Promisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Serhat, protagonistul serialului Promisiunea, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs renumitul actor, Alp Navruz, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului în Turcia!

Alp Navruz s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, dovedind un talent desăvârșit și o carismă aparte și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de anvergură pe plan profesional atât în domeniul actoriei, cât și în modeling. Unul dintre cele mai recente roluri jucate de chipeșul actor a fost cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajului principal, Serhat, care i-a adus o mare reușită în carieră lui.

Serhat, protagonistul serialului Promisiunea, apariție de senzație cu un nou look

Alp Navruz s-a născut pe 15 ianuarie 1990, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama. Deși își dorea încă din perioada adolescenței să devină actor, după absolvirea liceului, carismaticul tânăr s-a reorientat, la sfatul părinților săi, către Facultatea de Limba și Literatură Turcă, în cadrul Universității Tehnice Yıldız, deoarece sperau că fiul lor va ajunge profesor.

În timpul facultății Alp a început să cocheteze cu modelingul, iar la un moment dat a decis să urmeze și cursurile unei școli private de actorie, revenind astfel la prima lui mare pasiune.

Citește și: Micuța Isik, fiica lui Serhat din serialul Promisiunea, a cucerit publicul cu talentul și inteligența ei încă de la primele apariții pe micile ecrane! Iată câți ani are și cum arată în prezent carismatica Beste Ilgın İlkbahar

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2016, Alp Navruz a debutat pe platourile de filmare ale producției Aşk Laftan Anlamaz, care a însemnat primul pas către carieră de succes de astăzi. Unul dintre cele mai recente roluri pe care le-a jucat impecabil și i-a adus o mare reușită a fost cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață personajul central Serhat, care a reprezentat primul mare succes pe plan profesional.

Dincolo de cariera sa în domeniul actoriei, Alp Navruz s-a bucurat de multe reușite și în modeling, fiind din ce în ce mai apreciat și admirat de public. De curând, celebrul actor și model a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini de senzație, în care și-a făcut apariția cu un look schimbat și cu o alură mult mai sobră.

Citește și: Cine este și câți ani are Alp Navruz, care interpretează rolul Serhat Demirkan în noul serial Promisiunea! Iată cum arăta chipeșul actor când a debutat, în urmă cu șapte ani