Serhat e pus în fața unei alegeri importante. Vezi online live episodul 24 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Bianca Vidoi

Zumrut îi spune tot ce are pe suflet lui Serhat

Sursa: Captură YouTube

Episodul 24 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D joi, 21 decembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 21:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 24 din serialul “Promisiunea”?

Azimet îi propune lui Deniz să fie mamă surogat, moment în care Zumrut îl va pune pe Serhat în fața unei alegeri importante. Zumrut își exprimă disperarea de a locui în aceeași casă cu fosta lui soție, dar și modul în care o afectează profund faptul că aceasta se implică tot mai mult în viața lor de cuplu, motiv pentru care îi cere să o alunge pe aceasta.

Deniz se apără și pune toată întâmplarea pe umerii lui Azimet, spunâns că nu a știut nimic despre ce urma să se întâmple. Fosta soție a lui Serhat le va arăta celor doi că își dorea de ceva timp să părăsească casa în care stătea alături de Zumrut și Serhat, astfel se va caza la hotel pentru o perioadă.

Zumrut și Serhat își doresc să pună bazele familiei lor, astfel decid să meargă la medic, însă acesta le-a spus că cel mai bine ar fi să aștepte pentru a

încerca să aibă un copil. Cei doi nu acceptă această variantă, motiv pentru care încep imediat să caute o mamă surogat care să le îndeplinească visul de a deveni părinți. Chiar în acel moment important pentru frumosul cuplu, Serhat primește un telefon de la hotelul la care era cazată Deniz, spunând că aceasta a încercat să își ia viața și acum se află într-o stare gravă la spital.

În camera de hotel a lui Deniz se află o scrisoare pentru Zumrut în care îi spune că se simte rău pentru tot ce s-a întâmplat, cuvinte ce o fac pe tânără să fie foarte vinovată pentru ceea ce a făcut fosta soție a lui Serhat, moment în care îi pune o întrebare importantă acesteia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Serialul turcesc "Promisiunea," difuzat cu succes de Kanal D, a devenit rapid un fenomen televizual captivant, oferind o călătorie fascinantă în lumi diferite, întrepătrunse în mod captivant. Cu o poveste complexă și plină de intensitate emoțională, acest serial a devenit alegerea preferată a publicului, capturând inimile telespectatorilor din Turcia și din întreaga lume.

În centrul acestei drame captivante se află Zumrut, interpretată cu talent și sensibilitate de către Ceren Yilmaz.

Viața ei suferă o transformare radicală în urma unui tragic accident, punând în mișcare o poveste captivantă care afectează întreaga familie. „Promisiunea" explorează această transformare, evidențiind evoluția lui Zumrut într-un sprijin esențial pentru familia sa și relația interzisă cu Serhat, moștenitorul influentei familiei Demirkan, jucat cu carismă de Alp Navruz.

Unul dintre punctele forte ale serialului este contribuția remarcabilă a lui Selim Bayraktar, cunoscut din "Suleyman Magnificul," în rolul lui Abbas Demirkan.

Prezența sa adaugă o dimensiune suplimentară intrigii și oferă o prestație memorabilă, amplificând complexitatea poveștii. „Promisiunea" depășește stereotipurile unei simple povești de dragoste, aducând în prim-plan nuanțe complexe ale vieții, iubirii și luptei pentru supraviețuire în fața adversităților.

Citește și: Abbas din serialul Promisiunea, pasiuni nebănuite dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins celebrul actor Selim Bayraktar în cea mai recentă escapadă în natură

Serialul se desfășoară ca un tablou viu, cu personaje construite cu profunzime și intrigi menite să țină publicul în suspans. Fiecare episod revelează nuanțe noi ale emoțiilor umane și secrete surprinzătoare, schimbând direcția poveștii și menținând interesul telespectatorilor.

„Promisiunea" nu este doar un serial, ci o adevărată capodoperă televizată, oferind un amestec captivant de romantism interzis, dramă și intrigă. Cu un scenariu bine construit și o distribuție remarcabilă, acest serial turcesc reușește să cucerească inimile telespectatorilor, oferindu-le o experiență televizuală memorabilă și provocatoare. Fiecare moment tensionat și dezvăluire surprinzătoare solidifică locul serialului printre producțiile de excepție ale televiziunii turcești, păstrându-și promisiunea de a oferi o experiență captivantă și inegalabilă.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.