Serhat, “pus la pământ” de Abbas

Author: Lavinia Medrea

În această seară, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martori unor evenimente șocante ce se vor derula între protagoniștii îndrăgitei producții.

Azimet are o discuție serioasă cu fiul său, după ce a aflat că acesta este interesat de Meliha, sora mai mică a lui Zumrut. Mai mult decât atât, Azimet, care i-a luat apărarea în fața tuturor fiului său, indiferent de problemele cauzate familiei, îl avertizează că este momentul a se opri din a mai provoca durere în jur.

Citește și: Cine este și câți ani are Rüstem din serialul Promisiunea! Iată cum arată soția celebrul actor Serhat Özcan și cum au fost surprinși la nunta lor de anul trecut

Serhat, “pus la pământ” de Abbas

Kudret o avertizează pe Zumrut că dacă Serhat nu dă pace familiei sale, va avea mult de suferit din cauza lor. Serhat, în schimb, află că Abbas are legătură cu moartea mamei sale și merge să îi ceară explicații unchiului său. Serhat va avea parte de un șoc atunci când află cine este persoana care se face vinovată de moartea mamei sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Saniye din serialul Promisiunea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent superba actriță Sebahat Kumaş

Pe de altă parte, Abbas nu contenește să atace cuplul Serhat – Zumrut, iar de această data, teribilul bărbat va ataca prin intermediul lui Gulsum, tânăra care lucra la cantina familiei Demirkan.

Ceea ce îi va spune Gulsum lui Serhat îl va neliniști peste măsură pe acesta. Iubirea dintre Zumrut și Serhat va fi din nou pusă la grea încercare…

Cine este persoana care se face vinovată de moartea mamei lui Serhat și ce anume află acesta de la Gulsum, despre soția sa, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.