Serhat renunță la Zümrüt

Author: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii serialului “Promisiunea”, își vor regăsi personajele preferate puse în situații dificile, care vor capta atenția privitorului.

Serhat încearcă să se obișnuiască cu noua sa viață și să facă față durerii sale provocate de absența lui Zümrüt, frumoasa soție a acestuia fiind în stare gravă, de luni bune. Serhat nădăjduiește ca Zümrüt să își revină, iar acesta este cel mai mare test cu care bărbatul s-a confruntat vreodată.

Citește și: Meliha, sora lui Zümrüt din serialul Promisiunea, în ipostaze tandre alături de noul ei iubit! Iată cine este carismaticul tânăr care i-a furat inima talentatei actrițe Miray Akay

Serhat renunță la Zümrüt

Serhat este convins că bărbatul care își asumă vina pentru accidentul petrecut nu este cel vinovat, si are banuiala că altcineva este autorul teribilului incident.

Citește și: Abbas din serialul Promisiunea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins celebrul actor Selim Bayraktar, la sala de fitness

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Abbas și Azimet au alte planuri pentru Serhat. Pentru a-l împiedica pe Serhat să afle că ei sunt vinovați pentru starea în care se află Zümrüt, ei apleaza la niște situașii care s-au petrecut în trecut. Cu toate acestea, apariția lui Deniz în sânul familiei Demirkan va deschide conturi vechi, în conac va începe o nouă ”eră” și nimic nu va mai fi la fel.

Suhandan își continuă viața în conacul Özgüç și încearcă să supraviețuiască în ciuda condițiilor dure de acolo. În timp ce interesul lui Hamit pentru Suhandan crește pe zi ce trece, Canan nu are nicio intenție să stea fără să o atace pe rivala sa.

Serhat află un secret care îi va schimba radical viața. Cu acest secret dezvăluit, el ajunge la o răscruce important iar cu decizia pe care trebuie să o ia, el își va schimba nu numai propria soartă, ci și soarta întregului conac.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod emoționant din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.