Seriale de Crăciun 2023: Cele mai frumoase filme pentru perioadă sărbătorilor de iarnă

Author: Bianca Vidoi

Filme și seriale perfecte pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Sursa: Unsplash

Perioada sărbătorilor de iarnă se aproprie cu pași reprezi, iar românii pregătesc deja activități specifice, precum vizualizarea serialelor de Crăciun.

Serialele și filmele de Crăciun sunt principalele elemente ce îi ajută pe români să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă, iar perioada acestora se apropie. Iată care sunt cele mai frumoase filme și seriale de Crăciun pe care să le vedeți alături de o cană de ciocolată caldă, într-o pătură călduroasă.

Seriale de Crăciun pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Persoanele ce iubesc Crăciunul consideră că nu există o perioadă perfectă pentru vizionarea serialelor de Crăciun, însă cu cât se apropie sărbătorile de iarnă, tot mai mulți oameni caută cele mai frumoase povești care să îi

facă în spiritul Sărbătorilor.

Deși titlul serialului poate să nu pară foarte interesant „Urăsc Crăciunul” este un serial perfect pentru a fi vizionat în timpul sărbătorilor de iarnă. Producția ce a apărut în anul 2022 spune povestea unei fete ce își minte familia că are iubit, dar cum minciuna are picioare scurte, Gianna este nevoită să își prezinte sufletul pereche la petrecerea de Crăciun pe care o organizează familia ei.

Pentru Gianna vor urma 24 de zile în care să îl caute pe bărbatul visurilor ei pe care să îl prezinte familiei cu mândrie.

„Crăciun, sărbători sau ce o fi” reprezintă un alt serial scurt perfect pentru perioada sărbătorilor de iarnă, ce prezintă numeroase situații cu care fetele să poată rezona. Acest serial spune povestea unui tată sever ce trebuie să accepte iubitul fiicei sale, ce este muzician, iar cum acesta nu îndeplinește criteriile bărbatului, situația devine tot mai tensionată și amuzantă.

Muzicianul are 10 zile la dispoziție pentru a intra în grațiile bărbatului, zile în care ar fi dispus să facă orice pentru a îl impresiona pe tatăl iubitei sale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vezi în 2023

„Christmas Flow” spune povestea de dragoste dintre un rapper și o jurnalistă de succes, o combinație la care nu foarte multe persoane nu s-ar fi așteptat.

Cunoscutul artist vrea să scape de stresul din viața lui, iar pentru a face asta, bărbatul vrea să îi facă o surpriză unei fane de-a lui, însă a realizat că viața poate să fie și altfel. Această poveste de dragoste surprinzătoare va oferi oricui o perioadă a sărbătorilor plină de speranță.

Filme de Crăciun perfecte pentru o noapte de vis

„Miracle on 34th Street” este o poveste clasică de Crăciun pe care toți oamenii pasionați de această perioadă a anului trebuie să îl vizioneze alături de persoanele dragi.

Această producție cinematografică reia povestea filmului cu același nume, ce a apărut din anul 1947, iar aceasta spune cum Dorey Walker și fetița ei nu mai cred așa mult în spiritul Crăciunului. Doris trebuie să găsească cel mai bun om pentru a îl face pe Moș Crăciun perfect pentru a împărți cadouri, iar acesta va fi Kriss Kringle, un personaj ce ajunge să o facă iar să creadă în această perioadă. 

Citește și: Când se împodobește bradul de Crăciun? Tradiția pe care mulți români au uitat-o

„Rudolph, the Red-Nosed Reindeer” este o animație perfectă pentru o seară de familie. Totul începe cu Sam, omul de zăpadă, care spune povestea unui tânăr ren cu nasul roșu, ce a fost alungat de ceilalți reni din cauza acestei caracteristici speciale pe care o avea. Rudolph îl va lua pe Hermey, spiridușul ce vrea să devină dentist și Yukon Cornelius, prospectorul, într-o călătorie în care vor găsi locul în care ajung toate jucăriile nedorite, iar de acolo începe cu adevărat povestea ce vă va capta atenția.