Seriale turcești la care să te uiți în 2023

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 nov 2023, 03:30

Seriale turcești la care să te uiți în 2023

Sursa: Unsplash

Serialele turcești au început să fie din ce în ce mai vizionate și mai apreciate din românii din întreaga țară, iar acestea sunt cele mai fascinante seriale turcești la care să te uiți în 2023.

Poveștile din spatele serialelor turcești au ceva aparte, ce îi atrag pe oameni în fața micilor ecrane, stabilind recorduri de audiență. Iată 3 seriale turcești la care trebuie să te uiți în anul 2023.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care seducătorul Ogün Kaptanoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Resul! Și-a dorit renumitul actor să încheie colaborarea sau a fost nevoit?

La ce seriale turcești să te uiți în anul 2023

Serialele turcești atrag milioane de oameni din întreaga țară în fața televizoare pentru a vedea ce se va întâmpla cu personajele lor preferate, care va fi deznodământul situației sau ce răsturnări de situație vor avea lor într-un nou episod. Cei ce nu au decis încă la ce serial turcesc să se uite, acestea sunt doar trei la care să vă uitați în 2023, ce vă vor surprinde cu siguranță.

Totul pentru familia mea

Începând de la un titlu atractiv, serialul spune povestea a patru frați orfani, ce se luptă pentru a supraviețui, însă viața le pune în cale diferite situații dificile din care pare că nu pot ieși câștigători.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Familia Eren este formată din Kadir, gemenii Ömer Eren și Asiye și Emel, care este mezina familiei. Producția ne va arăta cum aceștia și-au pierdut mama și la scurt timp tatăl, în timp ce fratele cel mare a luat acum atribuirile acestora pentru a le oferi fraților săi o viață bună, plină de iubire. Serialul „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit la Kanal D în serile de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este îngenunchiat de criticile dureroase ale surorii sale, Asiye! „Dacă așa o să aibă grijă de noi, mai bine să nu aibă!”

Infidelul

Asya se află în centrul acțiunii întregului serial, aceasta visează la o viață perfectă, alături de soțul ei, însă destinul acesteia se schimbă când trădarea își face apariția în viața ei.

Femeia are o poveste foarte tristă, aceasta a rămas orfană încă de când era mica, iar singurul ei vis a fost să aibă o familie, o dorință ce nu părea mare a ajuns să i se pară  imposibilă. Aceasta a ajuns un medic renumit, ce a ajuns în brațele lui Volkan, iar cei doi s-au îndrăgostit, având chiar și un copil. Însă după o perioadă de liniște și armonie, femeia află că bărbatul visurilor ei duce o viață dublă.

Serialul Infidelul este difuzat la Kanal D, vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Aripi frânte

Serialul va spune povestea dramatică a unei familii, ce este pusă în unele dintre cele mai dificile situații, însă iubirea și speranța le dau putere de luptă. Personajele principale, ce sunt deja în sufletul telespectatorilor, sunt: Zeynep, Emre, Cemre, Aysun, ce rămân într-o sărăcie de neimaginat, după moartea tatălui lor. Însă mama lor le este mereu alături, încercând să fie și mama, dar și tata pentru cele patru suflete. Serialul poate fi urmărit la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 06:00.

Citește și: Momente dramatice pentru renumitul actor Erkan Petekkaya! Rudele soției sale din orașul Antakya au fost grav afectate de teribilele cutremure! „Vă rugăm să ne ajutați!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.