Seriale turcești pe care să le vizionați vara aceasta

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 iun 2024, 08:46

Kanal D pune la dispoziția telespectatorilor cele mai frumoase seriale turcești pentru vara anului 2024: „Dragoste și speranță”, „Vinovați de iubire” și „O dragoste”

Sursa: Kanal D

Vara și-a intrat în drepturi, iar temperaturile caniculare îi fac pe oameni să stea în casă, la răcoare, în fața micilor ecrane, vizionând seriale turcești.

Serialele turcești au început să fie tot mai populare în rândul românilor, iar cum temperaturile de afară devin insuportabile, oamenii încep să petreacă tot mai mult timp în fața micilor ecrane, vizionând seriale. Postul de televiziune Kanal D a adus în atenția telespectatorilor numeroase seriale turcești cu povești pline de dramă, perfecte pentru această vară.

Seriale turcești la care trebuie să vă uitați în vara anului 2024

De-a lungul anilor, postul de televiziune Kanal D a atras atenția publicului cu ajutorul serialelor turcești difuzate, iar în vara anului 2024, românii se pot bucura de 4 povești incredibile, ce îi vor ține cu sufletul la gură. Cum temperaturile sunt în creștere, oamenii aleg să petreacă mai mult timp în casă, în fața micilor ecrane, unde să se bucure de serialele turcești ale acestei veri.

Dragoste și speranță

„Dragoste și speranță” este un serial turcesc ce poate fi vizionat de luni până vineri, de la ora 06:30, la Kanal D. Zeynep, interpretată de Eda Elif Başlamışlı, este personajul principal feminin, ce caracterizează o tânără liniștită, ce a trăit întreaga ei viața într-un oraș modest și liniștit, însă totul avea să se schimbe atunci când s-a mutat într-un oraș mai mare.

Zeynep realizează astfel că lumea în care trăiește este dominată de bani, ceea ce o face pe tânără să caute un loc în care să se simtă în siguranță, însă ceea

ce nu știe este că în casa în care stă se află și tatăl acesteia, despre care ea știe că este decedat. Deși totul părea să meargă împotriva ei, Zeynep se îndrăgostește de Furkan Okumuş, un bărbat care are totul. Cum cei doi fac parte din două lumi complet diferite, iubirea lor pare să fie imposibilă și supusă mai multor greutăți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Vinovați de iubire

Serialul turcesc „Vinovați de iubire” poate fi vizionat de miercuri până vineri, de la ora 21:45, la Kanal D. În atenția telespectatorilor este povestea de iubire dintre Han și Inci, doi tineri ce sunt urmăriți de acțiunile din trecut ale oamenilor din jurul lor. Han Derenoglu este interpretat de Birkan Sokullu, iar acesta este un om de afaceri de succes, ce este nevoit să meargă în orașul lui natal pentru a avea grijă de tatăl său bolnav, dar și de surorile lui.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Deși Han încearcă să se izoleze de oamenii din jurul lui și să se concentreze asupra familiei sale, acesta ajunge să o cunoască pe İnci, interpretată de Farah Zeynep Abdulah, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Pot cei doi să treacă peste traumele din trecut pentru a trăi o frumoasă poveste de dragoste?

O dragoste

„O dragoste” este un serial turcesc pe care oamenii îl vizionează cu drag, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Acest serial turcesc aduce în atenția publicului o frumoasă poveste de dragoste ce începe pentru Doga, interpretată de actrița Sila Turkoglu, atunci când aceasta are doar 20 de ani. Doga a fost admisă la facultate, acolo unde îl întâlnește pe Fatih, interpretat de Dogukan Gungor, care provine dintr-o familie conservatoare.  

Fatih își dorea de foarte mult timp să aibă o relație serioasă, iar cu Doga a simțit că poate să facă acest pas important, însă viața le este dată peste cap în momentul în care Doga rămâne însărcinată.