Serialele turcești pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă!

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 sep 2023, 15:23

Serialele turcești pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă

Sursa: Pexels.com

Serialele turcești sunt extrem de apreciate de români, poveștile acestora fiind unice, cu multe răsturnări de situație ce te țin cu sufletul la gură.

Toamna și-a intrat în drepturi, iar cum condițiile meteorologice nu mai sunt favorabile pentru a petrece timp în aer liber, trebuie să găsim cele mai frumoase seriale turcești pe care să le vizionați.

Citește și: Halil vrea să se căsătorească cu Melek. Vezi online live episodul 41 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Serialele turcești pe care nu trebuie să le ratezi în această toamnă

Fanii serialelor turcești pot să se bucure la Kanal D de cele mai frumoase povești de dragoste, despre familie, perfecte pentru zilele răcoroase de toamnă. Cel mai nou serial ce poate fi văzut de miercuri până vineri la Kanal D, începând cu ora 20:00, iar acest serial turcesc pune în fața spectatorilor o poveste cu o intrigă puternică.

Serialul turcesc „Secrete de familie” are la bază poveste dintre un procuror și o tânără avocată, ce își doresc să rezolve un caz de crimă care la început pare fără răspuns.

Legătura strânsă dintre cei doi este realizată de valorile n care cred cu putere, iar sentimentele lor vor începe să prindă viață, poveste perfectă pentru zilele de toamnă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Este un serial extrem de puternic, o combinație de intrigă polițistă și poveste de dragoste. Sunt fericită că am un rol atât de complex, cel al unei femei puternice, care lupta pentru a afla adevărul, într-un caz complicat de crimă.

În același timp duce propriile-i lupte... Vă invit să descoperiți o poveste care pe mine m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului”,   a declarat Pinar Deniz, actrița principală a serialului.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Secrete de familie”, Îlgaz și Ceylin sunt de neoprit!

„Melek”, povestea ce unește oamenii în zilele de toamnă

În cazul în care în zilele de toamnă preferați o poveste emoționantă de familie, care să adune membrii familiei alături, atunci „Melek” este serialul perfect pentru voi. Serialul poate fi urmărit două zile pe săptămână, luni și marți, pe Kanal D, de la ora 20:00. „Melek” aduce în fața pasionaților de seriale turcești povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei.  

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, însă cum familiile nu au doar momente bune, tensiunile încep să apară atunci când Melek refuză să accepte căsătoria

aranjată. Chiar în ziua în care Melek trebuia să își unească destinul cu Halil, fiul familiei Şirhan, aceasta decide să fugă în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește. 

Citește și: Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, transformare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Mehmet Çevik

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.