Serialul animat Family Guy socheaza America. Uite cum comemoreaza personajele evenimentele din 11 septembrie 2001! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:52

Producatorul renumitului serial de animatie, Seth MacFarlane a facut-o lata de data asta!

El a abordat o tema sensibila, intamplarile tragice din septembrie 2001, intr-o maniera care i-a socat pe americani. In loc sa comemoreze evenimentul, personajele serialului l-au sarbatorit voiosi.

Atrocitatile care au socat intreaga America atunci au fost ironizate prin intermediul personajelor Stewie si Brian care aproape ca mai aveau putin si aplaudau atacurile teroriste.

In serial, Brian si Stewie se intorc in timp pentru a incerca sa opreasca tragedia din septembrie 2001 pentru a deveni eroii natiunii.
Ei reusesc sa opreasca accidentele aviatice, dar acest lucru atrage dupa sine o alta apocalipsa, de data asta provocata de o explozie nucleara.

Mesajele au curs imediat! Pana si cei mai inraiti fani au scris ca episodul nu e deloc amuzant, catalogand glumele drept nesarate.

Seth MacFarlane nu socheaza pentru prima data prin episoade in care satirizeaza in mod grosolan, intocmai ca si creatorii animatiei South Park.
De data asta, spun criticii, producatorul a mers prea departe.

 

Taguri: