Serialul de comedie „Moldovenii”, vizionat de peste un milion de fani! Kanal D, in topul televiziunilor din Romania, cu episodul difuzat sambata seara

Autor: D.I.
Actualizat: 02 dec 2019, 15:05

Sambata seara, Romania a fost cu ochii pe “Moldovenii”, serialul de comedie difuzat de Kanal D!

Peste 1.3 milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit episodul difuzat sambata seara, la Kanal D, cel in care primaarul Ghita Spagoveanu (interpretat de Radu Tibulca) si-a dorit sa puna satul Gaurenii de Jos pe harta turistica a tarii, punand bazele unui proiect revolutionar: transformarea asezamantului din inima Moldovei intr-o statiune turistica de top.

Serialul “Moldovenii” a plasat Kanal D pe podiumul audientelor din Romania, episodul difuzat sambata, in intervalul orar 22:00 – 23:12, a fost urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, peste peste un milion (1.018.000)

de telespectatori din intreaga tara.

Sambata, 30 noiembrie, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D s-a clasat pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, pe targetul National, cu 5,7% rating si 15,0% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Source: Kantar Media Romania

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Date: 30.11.2019

De saptamana aceasta, “Moldovenii” isi schimba ora de difuzare, serialul de comedie de la Kanal D va putea fi urmarit mai devreme, incepand cu ora 20:00. Acest sezon al emisiunii “Se striga darul” a ajuns la final, odata cu difuzarea ultimei  editii.

Citeste si: Cum se racoreste Ghita Spagoveanu, primarul din serialul “Moldovenii”? A fost saltat de Fisc, chiar din butoiul plin cu apa!

Citeste si: S-a gasit “Satul Paralel” – Gaurenii de Jos! Acesta este locul desfasurarii actiunii serialului de comedie de la Kanal D, “Moldovenii”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.