Serialul dramatic “Familia Borgia” va aduce în atenția telespectatorilor, la Kanal D2, povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 mar 2023, 00:52

Captivanta producție “Familia Borgia”, care va începe pe 2 aprilie, de la ora 22:00, la Kanal D2, este inspirată din viața tumultoasă a familiei Borgia, teribila dinastie a Italiei Renascentiste.

Postul de televiziune Kanal D2 se pregătește să aducă în față publicului o paleta variată de programe, ce se vor adresa mai multor categorii de telespectatori și preferințe. Din oferta noii televiziuni din portofoliul Dogan Media Internațional, care va începe să emită din 2 aprilie, veți descoperi un nou tronson de seriale captivante, “Club 22”, o ofertă de producții ce vor fi difuzate, în fiecare seară, de la ora 22:00, de luni până joi.

Chiar în ziua lansării postului Kanal D2, pe 2 aprilie, telespectatorii vor putea viziona primul episod al serialului, de la ora 22:00.

Serialul dramatic Familia Borgia va aduce în atenția telespectatorilor povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie

Serialul istoric “Familia Borgia”, cu titlul original: “Borgia. Faith and Fear”, este o producție lansată în anul 2011, prin intermediul căreia telespectatorii vor face o călătorie fascinantă în epoca celebrului Niccolo Machiavelli, într-o perioadă a istoriei ce a fost dominată de intrigi, trădări, violență, aspirații politice.

În mijlocul acestui tumult al Italiei Renascentiste aflându-se infamă familie Borgia. Scenariul serialului, precum şi producția s-au aflat sub coordonarea renumitului maestru al suspansului, Tom Fontana.

Acțiunea se desfășoară într-una dintre cele mai semnificative perioade istorice: Renașterea și descoperirea Lumii Noi. Perioada lui Leonardo Da Vinci și a lui Michelangelo, a creativității extraordinare și a realizării intelectuale de neegalat. Dar a fost și epoca lui Machiavelli, a fărădelegii, a agresivității, a războiului și a depravării.

În centrul ordinii mondiale se afla Vaticanul, arbitrul conflictelor dintre regate și imperii. În timp ce în centrul Vaticanului se afla un om a cărui dorință pentru putere îl va împinge să obțină premiul suprem: Sfântul Scaun. Era un om al cărui nume avea să devină sinonim cu cruzimea și a cărui domnie ca Papă va fi amintită că fiind cel mai infam capitol din istoria bisericii catolice: Rodrigo Borgia.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei patru copii ai săi, Juan, fiul cel mare, un aventurier fără pereche, leneș și fără scrupule, Cesare, un tânăr în interiorul căruia se dă o luptă între credință care nu era chemarea lui și natură lui întunecată și violentă, Lucrezia, o tânără care descoperă puterea secretă pe care o

deține sexualitatea unei femei și Goffredo, un copil nevinovat care avea să ajungă la majorat într-o familie sfâșiată de conflicte și care îi va oferi lui Rodrigo o provocare la fel de mare că manevră politică a rivalilor lui politici și religioși.

Borgia este un serial dramatic cu episoade de câte o oră care relatează ascensiunea la putere a acestui cardinal cu origini spaniole și a clanului său, un om care a căutat să stabilească o dinastie care să stăpânească întreaga lume.

Deși era un om credincios, Rodrigo era, de asemenea, atras de plăcerile carnale. Nu numai că s-a ocupat de comploturile și conspirațiile colegilor săi cardinali și ale reprezentanților marilor puteri, dar a fost prins și în lupta pentru a stăpâni rivalitățile amare între frați care amenințau să-i sfâșie familia.
Borgia este un serial dominat de intrigi, violență, crimă, dorința, incest, trădare și căință, o poveste la fel de convingătoare și de iluminatoare că epoca în care are loc acțiunea.

Din distributia serialului fac parte actorii: Mark Ryder, Isolda Dychauk, Diarmuid Noyes, John Doman, Marta Gastini, Assumpta Serna, Art Malik, Victor Schefé, Dejan Cukic, Paul Brennen, Scott William, Michael Fitzgerald, Andrew Hawley. Si a fost filmat în Republica Cehă cu sprijinul Fondului de cinematografie cehă si în Croația cu sprijinul Centrului audiovizual croat. Si a fost realizat cu sprijinul Regiunii Lazio- fondul regional pentru cinema si audiovizual. De asemenea, această producție a participat la programul de finanțare post producție al Biroului guvernatorului statului New York pentru dezvoltare cinematografică si televiziune.

Citește și: “Familia Borgia”, “Gomora” şi “Sisi”, serialele care îi vor încânta pe telespectatorii Kanal D2