Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2022, 11:37

Minutul de maximă audiență, atins la 20:52, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.8 milioane (1.810.000) de fani ai serialului.

Miercuri, 19 ianuarie, Kanal D a spulberat concurența cu serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban.

Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România!

În ceea ce privește publicul din întreaga țară, epiosodul difuzat aseară a cumulat o cotă de piață de peste 20% și o medie de telespectatori, în fiecare minut al difuzării, pe întreaga durată a difuzării, de 1.475.000

de fani.

Citeste si: Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului! Care au fost superbele femei ce i-au furat mințile chipesului actor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aseară, în intervalul difuzării serialului, Kanal D a surclasat celelalte stații concurente, cu 8.4 puncte de rating și 20,3% cota de piață, pe targetul Național, și 6,4 puncte de rating și 16,4% cota de piață, pe targetul all Urban.

Minutul de maximă audiență, atins la 20:52, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.8 milioane (1.810.000) de fani ai serialului.

Citeste si: Kavruk- Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.