Serialul „Fiica ambasadorului” se apropie de final! Marți, 17 mai, de la ora 20:00, fanii producției vor afla deznodământul poveștii

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 12 mai 2022, 13:03

Când se termină serialul turcesc „Fiica ambasadorului”

Povestea incredibilă a protagoniștilor din serialul turcesc de succes “Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, se apropie de final. Impresionanta poveste de dragoste dintre Mavi (Tuba Büyüküstün) și Sancar (Engin Akyürek) își va dezvălui deznodământul, marți, 17 mai, de la ora 20:00.

Dacă la debutul îndrăgitei producții, telespectatorii au pășit, alături Nare (Neslihan Atagül) și Sancar, în lumea plină de provocări și emoție a celor doi îndrăgostiți, iată că povestea eroului principal a continuat, de data aceasta alături de Mavi, tânăra de care s-a îndrăgostit iremediabil, după dispariția subită a lui Nare. 

Citeste si: EXCLUSIV! De ce și-a schimbat Andreea Mantea mașina după 13 ani: "Poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, daca mie nu îmi place, nu o iau!"

Când se termină serialul turcesc „Fiica ambasadorului” 

Momente memorabile se vor petrece în ultimele două episoade “ Fiica ambasadorului ”, ce vor fi difuzate luni, 16 mai, și marți, 17 mai, de la ora 20:00, la Kanal D. Fanii producției își vor lua rămas bun de la îndrăgitele personaje care ne-au impresionat prin iubirea și perseverența de care au dat dovadă în demersurile lor de a-și construi o viață frumoasă, în ciuda tuturor piedicilor.

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului, mărturisiri năucitoare! „Bărbatul de care m-am îndrăgostit” Iată mesajul integral transmis de celebra Tuba Büyüküstün! Fanii săi au fost uluiți!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odată cu finalul producției “Fiica ambasadorului”, fanii serialelor turcești de succes se pot bucură, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, de serialul “Mă numesc Zuleyha”, o altă poveste emoționantă care a cucerit deja inimile a milioane de români.

Nu ratați, așadar, ultimele două episoade din îndrăgita producție turcească “Fiica ambasadorului”, luni, 16 mai,  și marți, 17 mai, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt cele mai frumoase și bogate actrițe din serialele turcești. Top 4 vedete care au cucerit lumea întreagă

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.