Serialul “La răscruce”,  pe primul loc în preferințele românilor din întreaga țară!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2021, 12:46
Actorii din distributia serialului turcesc "La rascruce".

Serialul turcesc “La răscruce”, difuzat aseară, la Kanal D, a plasat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul telespectatorilor din întreaga țară.

Conform datelor furnizate de Kantar Media România joi, 1 aprilie, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor români, cu serialul ”La răscruce”, pe targetul National, înregistrând, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și 13,7% cotă de piață. Stația Kanal D s-a clasat pe locul doi cu aceasta productie, în rândul publicului Comercial, acumulând 1,4%  puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul de aseară al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000

de fani din întreaga țară; in minutul de aur, înregistrat la  23:34, 1.338.000 de privitori s-au aflat în fața micilor ecrane.  

Nu ratați, în această seară, un nou episod din serialul ”La răscruce”, imediat după “Survivor România”, la Kanal D.

Audiențe target Național

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 21, sezonul 1, joi, 1 aprilie- VIDEO

Citeste si: Kadir, pe urmele celui care i-a ucis familia! Aflati prin ce situatii extreme va trece neinfricatul tanar, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "La racruce", imediat dupa "Survivor Romania", la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.