Serialul “Lacrimi la Marea Neagră” urcă spectaculos în audienţe. Kanal D, locul doi pe toate categoriile monitorizate, cu episodul difuzat aseară

Autor: D.I.

Episodul difuzat aseara a plasat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Serialul “Lacrimi la Marea Neagra” devine rapid un fenomen national, sute de mii de romani din intreaga tara urmaresc cu sufletul la gura fiecare episod difuzat la Kanal D, fiind profund impresionati de povestea de dragoste intre protagonistii productiei, dar si de drama prin care trece Nefes, eroina serialului. Episodul difuzat aseara a plasat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

In intervalul de difuzare a serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, 19:58 – 23:04, aproape un milion de telespectatori din intreaga tara (967.000) vizionau in fiecare minut la Kanal D. Minutul de maxima audienta, atins la 22:04, peste 1.2 milioane (1258.000) de fani ai serialului urmareau momentul in care Vedat, personajul negativ, era incatusat si dus la sectia de politie.

Citeste si: Ulaş Tuna Astepe, Tahir, starul din "Lacrimi la Marea Neagra": "Am vazut moartea cu ochii!"

Aseara, in intervalul orar mai sus mentionat, Kanal D a inregistrat 5,4% rating si 13,7% cota de piata, pe targetul National, 4,9% rating si 12,8% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,0% rating si 13,8% cota de piata, pe targetul Comercial.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se intampla in aceasta seara, in “Lacrimi la Marea Neagra”?

In episodul din aceasta seara, difuzat incepand cu ora 20:00, la Kanal D, Nefes este dispusa sa renunte la libertatea sa si sa recurga la un gest necugetat, care ar putea-o duce dupa gratii. Atentatul la viata lui Vedat este oprit de Tahir; insa, cu toate acestea, pe Vedat il ingrozeste ideea ca ii datoreaza viata lui Tahir.

Necunoscand planurile lui Vedat, Nefes accepta acordul pe care il propune Mustafa. Femeia isi doreste din rasputeri sa paraseasca tara impreuna cu fiul ei, pentru a incepe o noua viata, departe de calvarul prin care trece. Insa cosmarul este departe de a se sfarsi pentru ea…

Source: Kantar Media Romania

Date: 04.09.2019