Serialul "Meryem", momente savuroase din spatele camerelor de filmat! Iata cum au fost surprinsi indragitii actori in afara platourilor de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2018, 17:27
video Foto(8)

Indragitii actori din serialul "Meryem" au legat cele mai sincere prietenii si au format o adevarata familie pe parcursul filmarilor.

"Meryem" este un serial de succes, o poveste de dragoste plina de rasturnari de situatie, cu personaje de care telespectatorii s-au indragostit iremediabil inca de la primele episoade difuzate atat on Turcia cat si in alte tari.


Actori tineri, frumosi si talentati, un scenariu perfect articulat, o poveste de viata incredibila, cu alegeri dificile, sacrificiu, dorinta de razbunare, nevoia de adevar, toate acestea fac din "Meryem" o productie de succes.

Ayca Aysin Turan, actrita care o interpreteaza pe  Meryem, personajul principal central al serialului, este cea mai proaspata revelatie in Turcia, de o frumusete tulburatoare si un talent actoricesc evident. Din punct de vedere al carierei, Ayca a dat lovitura, pentru ca a impresionat deja in roluri puternice, in trei seriale si un lung metraj. Pasiunea ei pentru partiturile pe care le interpreteaza a atras atentia producatorilor si regizorilor din Turcia si nu numai.

Furkan Andic il interpreteaza in serial pe Savas Sargun, un barbat indurerat si insetat de razbunare, dupa pierderea iubitei lui intr-un teribil accident. In varsta de 28 de ani, chipesul actor este in plina ascensiune profesionala, avand in portofoliu mai multe roluri in seriale de succes in Turcia.
Rolul din "Meryem” este unul de cotitura pentru cariera sa. Actorul a subliniat ca, spre deosebire de personajul sau, este incapabil de sentimente precum ura, dorinta de razbunare.
Tanarul actor este convins ca telespectatorii se vor regasi in multe dintre situatiile prin care trec personajele serialului.

Actorii din serialul "Meryem" au filmat zi si noapte, aproape un an de zile si s-au apropiat foarte mult, reusind sa formeze treptat o adevarata familie. Desi isi petreceau cea mai mare parte a timpul pe platourile de filmare, acestia gaseau mereu timp sa iasa impreuna si sa lege cele mai sincere prietenii.

Un exemplu concludent in Furkan Andic si Kenan Acar au legat o prietenie sincera in timpul filmarilor pentru serial si au decis sa ramana frati de cruce si dupa incheierea productiei. Mai mult decat atat cei doi amici au plecat alaturi de alti prieteni comuni intr-o vacanta de neuitat, vara trecuta, in Indonezia.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.