Serialul “O dragoste” a început în forță; aproape 1.2 milioane de telespectatori au urmărit primul episod al producției

Autor: Diana Tilă

Serialul „O dragoste” a făcut senzație încă de la primul episod, productia difuzată la Kanal D a reușit să atragă atenția a aproape 1.2 milioane de privitori în fața micilor ecrane. 

Cu un mesaj puternic despre puterea iubirii de a depăși orice obstacol, primul episod al serialului difuzat aseară a adunat o audiență impresionantă atât în întreaga țară, cat și în rândul populației de la orașe.

Aproape 1.2 milioane de telespectatori au urmărit primul episod al serialului “O dragoste”  

Pe întreg parcursul difuzării sale, în intervalul 20:00- 22:30, Kanal D a dominat clasamentul televiziunilor din România, ocupând locul secund pe două categorii de public monitorizate.

Astfel, postul TV a obținut un rating de 5,6% și o cotă de piață de 12,6% pe targetul National, și un rating de 5,3% și o cotă de piață de 12,5% pe targetul All Urban. Minutul de aur (înregistrat la 21:09) a adus în fața micilor ecrane 1. 153.000 de telespectatori, conform datelor difuzate de Kantar Media Romania.  

 În noul episod ce va fi difuzat în această seară, tensiunile dintre cele două familii continuă să crească, iar relația dintre cei doi îndrăgostiți, Doga și Fatih, este pusă la încercare în fața diferențelor aparent insurmontabile dintre familiile lor.

Într-o poveste captivantă și plină de dramatism, telespectatorii vor fi martorii unor răsturnari surprinzătoare de situatie în evoluția personajelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Nu pierdeti în această seară, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism al serialului „O dragoste”. Productia poate fi urmarită, la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00.