Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe. Peste 1 milion de telespectatori din întreaga tara au urmărit episodul de marti seara al producției

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 iun 2024, 11:34

Ieri, Kanal D s-a plasat pe locul doi in topul audientelor, pe intreaga durata a zilei.

Serialul „O dragoste” continuă să facă senzație cu fiecare episod difuzat, productia ce poate fi urmarită de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D a reușit aseară să atragă atenția a peste 1 milion de privitori în fața micilor ecrane. Cu un mesaj puternic despre puterea iubirii de a depăși orice obstacol, serialul a adunat în fața micilor ecrane o audiență impresionantă, in rândul publicului de la orașe.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe,

Pe întreg parcursul difuzării sale, în intervalul 20:00 – 21:45, Kanal D a dominat clasamentul televiziunilor din România, poziționându-se pe primul loc la orase, si ocupând locul secund pe National si Comercial.

Postul TV a obținut un rating de 4,9% și o cotă de piață de 15,0% pe targetul All Urban, un rating de 4,6%% și o cotă de piață de 14,3% pe targetul National, si 3,3% rating si 14,1% cota de piata, pe targetul Comercial.

Minutul de aur (înregistrat la 21:20) a adus în fața micilor ecrane 1.042.000 de telespectatori, conform datelor difuzate de Kantar Media Romania.

Nu pierdeti în această seară, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism al serialului „O dragoste”. Productia poate fi urmarită, la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Kanal D s-a clasat pe locul doi ieri, pe întreaga durată a zilei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Marți, Kanal D a fost cea de-a doua opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu programele difuzate pe întreaga durată a zilei. Astfel, statia TV s-a clasat pe locul doi, pe targetul National, înregistrând 2,0% rating si 12,1% cotă de piață.

Reality-ul “Casa iubirii”, “Stirile Kanal D”, “În căutarea adevarului”, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, serialul “O dragoste” s-au numărat printre programele preferate de telespectatorii din întreaga țară.

Citește și: Zi mare pentru celebrul Barıș Kılıç, actorul care joacă rolul Omer în serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor alături de soția sa, la festivitatea de absolvire a fiului lor

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?