Serialul s-a incheiat, dar dragostea lor continua si dincolo de platourile de filmare! Ea este cunoscuta publicului din serialul "Patria mea esti tu", iar el din productia "Kosem"! Iata cine sunt cei doi indragostiti care formeaza cel mai frumos cuplu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iun 2020, 10:51
video Foto(6)

Frumoasa Pinar Deniz si sarmantul Berk Cankat s-au indragostit pe platourile de filmare si formeaza de cateva luni unul dintre cele mai reusite cupluri.

In luna august, Pinar Deniz si Berk Cankat au inceput filmarile pentru serialul "Un vant nebun", ("Bir deli ruzgar"), o poveste de dragoste, care ii are in prim plan chiar pe cei doi actori tineri si extrem de talentati.

 

 

Publicul din Romania a cunoscut-o si indragit-o pe frumoasa actrita Pinar Deniz, in serialul "Petria mea esti tu", iar carismaticul Berk Cankat s-a remarcat in productia de succes "Kosem".

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "un vant nebun", unde au jucat rolurile principale. Acestia au format un cuplu reusit la filmari, conform scensriului, insa s-au indragostit iremediabil si in realitate, iar dupa incheierea serialului au hotarat ca relatia lor sa mearga mai departe. Astfel ca dragostea lor continua si in viata reala, formand de cateva luni unul dintre cele mai reusite cupluri din lumea mondena a Turciei.

 

 

De curand, ce i doi indragostiti au fost surprinsi de paparazzi, in cartierul exclusivist Nisantasi, din Istanbul, unde au luat masa impreuna. La iesirea din restaurant, Pinar Deniz si Berk Cankat nu au ferit de ochii curiosi ai jurnalistilor ci dimpotriva s-au oprit si au facut chiar si glume pe seama situatiei.

"Nu ne fotografiati prea mult pentru ca ne rusinam!", a spus actorul zambind.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.