Serialul "Secrete de familie", nominalizat la International Emmy Awards 2023

Author: Diana Tilă

Serialul de succes "Secrete de familie," difuzat la Kanal D, continuă să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga lume și să atraga atentia în industria televiziunii mondiale.

 Într-o competiție strânsă, "Secrete de familie" se alătură altor două seriale din Brazilia și unul din Portugalia în cursa pentru aceste prestigioase premii International Emmy, la categoria Telenovela.

Citește și: „Secrete de familie”, serialul fenomen al toamnei, este nominalizat la Premiile Emmy 2023! Ce au spus realizatorii producției

Serialul "Secrete de familie", nominalizat la International Emmy Awards 2023

Nominalizații se vor reuni la New York, în cadrul Festivalului Internațional Emmy® World Television, care va avea loc în perioada 17-19 noiembrie, în weekendul dinaintea ceremoniei de decernare a premiilor.

Câștigătorii vor fi dezvăluiți în cadrul celei de-a 51-a ediții a Galei Premiilor Internaționale Emmy®, programată să aibă loc la New York, luni, 20 noiembrie 2023.

Citește și: Laçin Tilmen din serialul Secrete de familie, o soție fericită și o mamă împlinită, în viața reală! Iată cine este soțul celebrei actrițe Nilgün Türksever

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Secrete de familie" s-a dovedit a fi un adevărat fenomen televizual de la lansarea sa, cucerind inimile telespectatorilor din întreaga lume. Serialul a stabilit recorduri impresionante, inclusiv cea mai rapidă vânzare și cea mai bună performanță a genului în anul 2022, obținând cote de piață de peste 20%, încă de la primul episod.

Succesul serialului nu se oprește la granițele țării de producție, ci s-a răspândit rapid în teritorii diverse precum Puerto Rico, SUA, Georgia, Macedonia, Israel, Chile, Cipru, Grecia, Slovenia, Uzbekistan, Argentina, Honduras, Lituania, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Federația Rusă, El

Salvador, Spania și Andorra. Această difuzare internațională extinsă a contribuit la consolidarea renumelui "Secrete de Familie" în calitate de producție de top în lumea serialelor.

Cu fiecare episod, "Secrete de familie" continuă să uimească și să captiveze, iar nominalizarea la aceste prestigioase premii este o recunoaștere bine meritată a muncii dedicate și a talentului incredibil a intregii echipe de productie.

Citește și: Ceylin este surprinsă de ezitarea lui Ilgaz atunci când sunt cel mai aproape unul de celălalt. Vezi online live episodul 12 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.