Serialul “Sisi” prezintă viața extraordinară a împărătesei Elisabeta a Austriei, cunoscută sub numele de Sisi, dintr-o perspectivă modernă, aducând în prim-plan o personalitate feminină complexă!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 dec 2023, 00:00

Captivanta producție “Sisi”, care va fi difuzată la Kanal D2, în cadrul tronsonului de seriale, “Club 22”, este inspirată din viața fascinantă a împărătesei Elisabeta a Austriei.

Noul post de televiziune Kanal D2 se pregăteşte să vină în faţa telespectatorilor, din 2 aprilie, cu o oferta variată a programelor sale, ce vizează diferite categorii de public şi preferinţe. Astfel, din oferta noii televiziuni din portofoliul Dogan Media Internațional vă dezvăluim un nou tronson de seriale, “Club 22”, o gama variată de producţii care va ține publicul în faţa micilor ecrane, în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 22:00.

Printre serialele de excepție ce vor rula la Kanal D2 se numără și producția de excepție, “Sisi”.

Serialul “Sisi” prezintă viața extraordinară a împărătesei Elisabeta a Austriei, cunoscută sub numele de Sisi, dintr-o perspectivă modernă

Unul dintre serialele captivante din oferta tronsonului “Club 22” este producția “Sisi” (ci același titlu original “Sisi”, lansată în anul 2021), care va aduce în atenția telespectatorilor povestea de maturitate a emblematicei împărătese, Elisabeta a Austriei, alintată Sisi, rămasă în memoria colectivă că primul superstar al Europei.

O adolescentă lipsită de griji care se îndrăgostește de împăratul Austriei, Franz Joseph, iar parcursul ei spectaculos a marcat istoria. Serialul abordează cu măiestrie teme universale şi atemporale precum libertatea, iubirea, determinarea şi datoria, toate învăluite de manieră excentrică în care se trăia la înalta curte a acelei epoci.

Producția “Sisi”, regizată de Sven Bohse, prezintă destinul uluitor al împărătesei Austriei, Elisabeta Amalia Eugenia de Wittelsbach (interpretată de actrița Dominique Devenport), cunoscută sub numele de „Sisi”, dintr-o perspectivă modernă, aducând în prim-plan o personalitate feminină complexă și încântătoare.

Conform istoriei, Prințesa Sisi a fost o fire dinamică și non-conformistă. Născută într-o familie nobilă (mama ei, Maria Ludovica de Bavaria, era fiica regelui Maximilian I al Bavariei), ea s-a bucurat de o educație care i-a încurajat independența și dragostea pentru natură, echitație și poezie. Peste ani, Sisi s-a îndrăgostit de tânărul împărat Franz Josef al Austriei, care urmă să se însoare cu sora ei mai mare, Helene, însă acesta a fost cucerit de frumusețea și dezinvoltură surorii mai mici, iar în anul 1854, la vârsta de doar 16 ani, Sisi s-a măritat cu tânărul împărat Franz Josef,

la Viena.

Citește și: “Gomora” este un serial eveniment, inspirat din realitatea crudă a mafiei din Napoli! Producția va aduce în atenția publicului soarta împletită a două clanuri rivale ca un amestec volatil de intrigi, trădări și dorință de putere!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul „Sisi” este o poveste adevărată plină de intrigi și dorințe, în mijlocul căreia se află Sisi, o adolescentă fără griji, care se îndrăgostește de un bărbat puternic și încântător, Împăratul Franz Josef (interpretat de actorul Jannik Schümann). Acesta are însă o latură întunecată și periculoasă- o dragoste care n-a fost să fie. Sisi trebuie să aleagă și să accepte provocarea.

O poveste a transformării unei fete băiețoase într-o femeie sigură și modernă.

Va fi capabilă să ia decizii dificile, să accepte pierderea și, în final, să ocupe un rol independent de Împărăteasă. Nu este o poveste despre costume de epocă. Producția are teme universale și atemporale precum iubirea, libertatea, determinarea și datoria, toate "îmbrăcate" în excentricitatea întâlnite la curtea regală în secolul 19. Această frumusețe legendara iubitoare de libertate a fascinat audiență. Acum este momentul să cucerească inimile și mințile unei noi generații într-un serial opulent, captivant și relevant.

Citește și: Serialul dramatic “Familia Borgia” va aduce în atenția telespectatorilor, la Kanal D2, povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie!