Serialul toamnei, „Lacrimi la Marea Neagra”, are premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Irem Helvacioglu, interpreta personajului principal: „Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor”

Serialul „Lacrimi la Marea Neagra” va avea premiera luni, 2 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, si le va aduce telespectatorilor povestea incredibila a unei femei care lupta sa scape de violenta sotului ei, inneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu). Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea.

Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuieste suferinta prin care trece femeia impreuna cu fiul ei  si o sprijina pe aceasta in toate actiunile sale.

Nefes este intruchiparea femeii puternice, care isi gaseste resursele de a se transforma uluitor din victima in invingatoare. Mi-a placut enorm sa intru in pielea acestei tinere extraordinare, sa o inteleg si sa o aduc in fata telespectatorilor.

Din povestea lui Nefes sunt atat de multe de invatat!
”, spune Irem Helvacioglu, interpreta rolului principal.

Productia a fost filmata in nord-estul Turciei, chiar pe coasta Marii Negre, intr-un peisaj care reuneste intr-un mod tulburator marea cu muntele. Productia a avut un succes rasunator in Turcia, inca de la prima difuzare inregistrand o cota de piata de 40%.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Telespectatorii romani vor avea ocazia sa descopere, din 2 septembrie, la Kanal D, de la ora 20:00, povestea si personajele acestui serial care se anunta un adevarat fenomen si in Romania. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.