Serialul “Totul pentru familia mea”, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe

Author: Diana Tilă
Actualizat: 05 ian 2023, 17:42

Episodul de aseară a adunat în fața micilor ecrane peste un milion și jumătate de fani și a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, pe două categorii de public monitorizate

Aseară, Kanal D a fost lider de piață în Prime Time, cu serialul turcesc “ Totul pentru familia mea”. Conform datelor furnizate de Kantar Media, postul TV a surclasat celelalte stații concurente și s-a poziționat pe primul loc în topul televiziunilor din țară, la nivelul întregii țări și la orașe.

Citește și: Program TV „Totul pentru familia mea”. Kadir, la un pas să afle cine i-a ucis tatăl. Vezi online live episodul 32, subtitrat în limba română VIDEO

Serialul “Totul pentru familia mea”, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe

Astfel, ieri, în intervalul de difuzare a serialului 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 8,1% rating și 18,5% cota de piață, pe targetul Național, și 6,8% rating și 17,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Eneli, dezvăluiri impresionante despre drumul anevoios către succes: „Am avut oameni care mi-au spus că nu e ok vocea mea”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Episodul de aseară a fost urmărit de o medie de 1.4 milioane (1.407.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:17, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion și jumătate (1.685.000) de fani ai serialului “Totul pentru familia mea”.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea a petrecut Revelionul departe de Istanbul! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, tablou emoționant de familie! Iată cum a fost surprinsă actrița Gözde Türker, alături de soțul ei și de cei doi „copii” ai lor! „Fotografia noastră tradițională de Anul Nou”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.