Serialul turcesc „Infidelul” ajunge la final! Când va putea fi urmărit ultimul episod

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 17 feb 2023, 19:23

Când va fi difuzat ultimul episod din „Infidelul” la Kanal D?

Sursa: Kanal D

Serialul „Infidelul” de la Kanal D se apropie de final. Când va fi difuzat ultimul episod din „Infidelul”, dar și ce serial îi va lua locul?

Serialul „Infidelul” ajunge la final. Telespectatorii Kanal D își vor lua în curând rămas-bun de la Asya Arslan( personaj interpretat de actrița Cansu Dere) și de la povestea tulburătoare trăită de aceasta odată ce descoperă că soțul ei, Volkan, duce o viață dublă. Când și la ce oră va fi difuzat ultimul episod din „Infidelul”?

Când va fi difuzat ultimul episod din „Infidelul”?

Ultimul episod din „Infidelul” va fi difuzat de Kanal D sâmbătă, 25 februarie 2023, de la ora 20:00. Telespectatorii vor afla atunci deznodământul serialului captivant care prezintă povestea tulburătoare a Asyei( Cansu Dere), o femeie care a primit tot ce-și putea dori de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect.

Destinalul acesteia s-a schimbat total în momentul în care a aflat că soțul ei, Volkan( Caner Cindoruk), duce o viață dublă.

Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o. Nimic nu-i va stă în cale ambițioasei femei atunci când este vorba de familia sa. 

Citește și: Cine este iubitul actriței Cansu Dere, interpreta rolului „Asya” din noul serial turcesc de la KANAL D! Are Cansu Dere de-a face cu un „INFIDEL” și în viața reală?

Ce serial va difuza Kanal D după ultimul episod din „Infidelul” 

După ultimul episod din „Infidelul”, care va putea fi urmărit pe data de 25 februarie 2023, Kanal D aduce telespectatorilor o altă producție impresionantă care va reprezenta și o premieră pentru publicul din România, deoarece noul serial va fi dublat în limba română. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Destăinuri” (denumirea originală: „Kirmizi Oda”) noul serial turcesc de la Kanal D, avea premiera pe 3 martie, de la ora 20:00 și va aduce pe micile ecrane o dramă psihologică, inspirată din viața reală, o producție despre traumă și speranță. 

Acțiunea serialului "Destăinuiri" se desfășoară într-un cabinet pshihologic din Istanbul, un loc încărcat de emoție și de destăinuiri, unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de traume, de încercări teribile.

Poveștile de viață dramatice sunt inspirate din realitate, în multe dintre acestea se vor putea regăsi cei din fața micilor ecrane. 

"Destăinuiri" este un serial cu incărcătură emotională uriaşă, care spune cu precădere poveștile femeilor într-un moment în care lumea începe să înțeleagă provocările cu care se confruntă cele care trăiesc o viață oprimată într-un sistem patriarhal. 

Citește și: Boala cumplită care l-a răpus pe actorul turc Metin Cekmez! „Burhan Bey„ din 1001 de nopți a murit după o lungă suferință

Productia s-a bucurat de un succes urias in Turcia, inregistrand si cote de piata de 30%, in Prime Time, pe statia unde a fost difuzat, TV8.

În distribuția noului serial de la Kanal D care va locul „Infidelului”, se regăsesc actori îndrăgiți de publicul din România, pe care telespectatorii i-au mai putut urmări de-a lungul timpului în seriale turcești, tot la Kanal D. Dintre aceștia îi amintim pe Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, (Mireasă din Istanbul), Celil Nalcakan (Totul pentru familia mea) și, de asemenea, Erkan Petekkaya  (Furtună pe Bosfor şi Tradarea).

 

Taguri: