Serialul turcesc “Secrete de familie” va putea fi urmărit din 16 martie, la Kanal D2! Iată care vor fi noile zile și ore de difuzare ale îndrăgitei producții

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2024, 18:05

Serialul Secrete de familie va fi difuzat din 16 martie, la Kanal D2

Sursa: Captură KANAL D

Producția “Secrete de familie” își așteaptă fanii în fața micilor ecrane din 16 martie, la Kanal D2, odată cu premiera super reality-ului “Insula de 1 milion”, de la Kanal D! Iată în ce zile și la ce oră va fi difuzat captivantul serial turcesc!

Serialul Secrete de familie a cucerit publicul încă de la primele episoade cu o poveste emoționantă de dragoste dintre cei doi protagoniști Ceylin și Îlgaz, dar și cu situații palpitante și cazuri judiciare cutremurătoare, inspirate din realitate. Personajele principale sunt întruchipate de doi actori celebri și apreciați în Turcia, Pinar Deniz, care a devenit cunoscută din serialul Patria mea ești tu și Kaan Urgancioglu, pe care publicul din România l-a urmărit în producția Dragoste infinită.

Din data de 16 martie, îndrăgita producție Secrete de familie va putea fi urmărită la Kanal D2!

Producția Secrete de familie își așteaptă fanii în fața micilor ecrane din 16 martie, la Kanal D2! Iată care vor fi noile zile și ore de difuzare

Îndrăgitul serial Secrete de familie va putea fi urmărit și săptămâna viitoare, luni de la ora 23:15 și marți de la 23:00, la Kanal D, iar din 16 martie, captivanta producție va fi difuzată la Kanal D2, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00.

De asemenea, telespectatorii vor putea urmări redifuzarea celor două episoade din weekend în fiecare luni, de la ora 23:00, tot la Kanal D2, pentru a descoperi în continuare noi cazuri șocante, dar și ce se va întâmpla cu relația de iubire dintre Ceylin și Ilgaz, care vor avea în continuare de înfruntat noi momente dificile și piedici în calea fericirii lor.

Citește și: Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, protagoniștii serialului Secrete de familie, pe covorul roșu la Internațional Emmy Awards 2023! Iată cum au strălucit cei doi actori în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului 2023

Cu

o acțiune palpitantă, plină de mister, cu personaje bine conturate, care au captivat atenția privitorilor încă de la primele episoade și cu o intrigă captivantă, producția Secrete de familie va continua să cucerească inimile fanilor din 16 martie, la Kanal D2, odată cu premiera super show-ului “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Nu pierdeți, de sâmbătă, 16 martie, la Kanal D2, întâmplările fascinante, pline de emoție și dramatism, din fascinantul serial Secrete de familie, ce va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, numai la Kanal D2. De asemenea, telespectatorii vor putea viziona în reluare cele două episoade difuzate în weekend, lunea, de la ora 23:00, tot la Kanal D2!

Citește și: "Secrete de familie" își așteaptă fanii în fața micilor ecrane, de sâmbătă, 16 martie, la Kanal D2, odată cu premiera super reality-ului “Insula de 1 milion”, de la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.